به گزارش خبرنگار باشگاه
خبرنگاران مشهد،شیرهای 2.5 درصد برای كودكان، ورزشكاران و افرادی كه پرتحركند و
شغلهای سنگین دارند توصیه میشود و شیرخامه گرفته بهدلیل چربی اشباع صفر، نداشتن
كلسترول و دارابودن كلسیم و فسفر بالا مغذیترین شیر به شمار میرود و میزان انرژی
آن 10 تا 30 كالری از سایر شیرهای كمچرب پایینتر است و مصرف روزانه آن پیشنهاد
میشود.
در فصول سرد سال اغلب هوا ابری
و هنگام وارونگی هوا، عبور نور از ذرات ریزآلایندهها كم و گاهی ناممكن میشود و
امكان ایجاد ویتامین D3 برای جذب كلسیم در بدن دشوار میشود.
از سوی دیگر برودت هوا از تحرك
افراد كاسته و قدرت جذب كلسیم از طریق استخوانها كاهش مییابد بنابراین استفاده از
شیرهای غنیشده با آهن، كلسیم، ویتامینهای B،A و
بویژه ویتامین D تاثیرمطلوبی بر پروسه هورمونی گذاشته و به تقویت بدن و استخوانسازی كمك
میكند.
طبق استاندارد، رنگ و مزه
شیرهای طعمدار باید طبیعی باشد، اما اگر تركیبات طبیعی یافت نشود تولیدكنندگان
میتوانند در حد مجاز از افزودنیهای سنتزی استفاده كنند./س