عمران خان سیاستمدار پاکستانی منتقد حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا، در تورنتو قبل از اینکه مجوز سوار شدن به پرواز نیویورک را دریافت کند، برای مدتی توسط مقامات اداره مهاجرت آمریکا بازداشت شد و مورد بازجویی قرار گرفت که باعث شد حزب وی خواستار عذرخواهی واشنگتن شود.

به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از  خبرگزاری رویترز، عمران خان در صفحه شخصی خود در توییتر به طرفدارانش گفت: روز جمعه بازداشت شده و در مورد دیدگاه‌هایش درباره هواپیماهای بدون سرنشین مورد بازجویی قرار گرفته است.
وزارت امور خارجه آمریکا بازداشت موقت عمران خان را تایید ولی اعلام کرد که ستاره سابق کریکت پاکستان بعدا آزاد شده و به آمریکا رفته است.
یک مقام وزارت خارجه آمریکا گفت: این مسئله حل شد و آقای عمران خان برای ورود به آمریکا مورد استقبال قرار گرفت.
علی زیدی، نایب رئیس حزب عمران خان موسوم به حزب «تحریک انصاف» پاکستان، عذرخواهی مقامات آمریکایی را به خاطر بازجویی دو ساعته از عمران خان و همراهان وی خواستار شد.
وزارت امور خارجه آمریکا به دلایل بازداشت عمران خان اشاره نکرد.
آژانس گمرک و حفاظت مرزی آمریکا گفت: اجازه اظهارنظر درباره موارد خاص را ندارد.
عمران خان این ماه هدایت یک راهپیمایی به شمال پاکستان را در اعتراض به حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا در پاکستان برعهده داشت و متعهد شده که به مخالفت با این حملات خونبار ادامه خواهد داد.
وی گفت: هیچ چیزی موضع من را تغییر نخواهد داد. مقامات اداره مهاجرت آمریکا، در کانادا من را از هواپیما پیاده کرده و درباره دیدگاه‌های من درباره هواپیماهای بدون سرنشین بازجویی کردند. موضع من مشخص است. حملات هواپیماهای بدون سرنشین باید متوقف شود.
زیدی از حزب تحریک انصاف گفت: این بازجویی برخلاف هنجارهای اخلاقی و دیپلماتیک بوده و دولت پاکستان باید مراتب اعتراض خود را به سفارت آمریکا در اسلام آباد اعلام کند.
زیدی در سخنانی که روی وبسایت این حزب قرار گرفت، عمران خان را «قهرمان ملی» نامید و افزود: این رفتار نادرست بیانگر میزان خشم مقامات آمریکایی از مخالفت قهرمانانه و وطن پرستانه عمران خان با حملات هواپیماهای بدون سرنشین است.
آژانس گمرک و حفاظت از مرز آمریکا از اظهارنظر درباره این موضوع خودداری کرد.
مقامات پاکستانی در اوایل این ماه از رسیدن راهپیمایی اعتراضی تحت رهبری عمران خان به منطقه قبیله ای وزیرستان جنوبی که اغلب مورد حمله هواپیماهای بدون سرنشین قرار می‌گیرد جلوگیری کردند.
 عمران خان دولت پاکستان را به خاطر صدور اجازه فعالیت آمریکا در پاکستان مقصر می‌داند و گفته که اگر در انتخابات سال آینده در پاکستان پیروز شود، به نیروی هوایی پاکستان دستور خواهد داد که هواپیماهای بدون سرنشین را منهدم کنند.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار