خطر مرگ ناگهانی در مصرف کنندگان داروهای خواب آور وجود دارد.

دکتر فروغ موسوی در گفتگو با خبرنگار  بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با اشاره به تاثیر دارو های خواب در افزایش خطر ابتلا به سرطان و مرگ گفت: داروهای خواب آوری که بزرگسالان برای فرار از بی خوابی استفاده می کنند، خطر از دست دادن جان را به همراه دارد.

این دکتری داروسازی با اشاره به تحقیقات انجام شده در خصوص داروهای تجویز شده توسط پزشکان گفت: به طور متوسط پس از مصرف دو سال و نیم از مصرف داروهای خواب آور در شش و یک دهم بیمارانی که از نسخه های تجویز شده داروهای خواب آور استفاده کرده بودند جان خود را از دست دادند.

وی همچنین افزود: در این تحقیقات که بیماران بر اساس ابتلا به بیماری های مختلف مورد بررسی قرار گرفتند،  بیمارانی که در طول سال از 1 تا 18 دوز دارو مصرف کرده بودند به میزان 3 و شش دهم به مرگ تصادفی دچار شدند و در افرادی که در طول سال از 18 تا 132  نوبت دارو های ضد بی خوابی مصرف کرده بودند، مرگ ناگهانی به میزان 4.4 برابر بیشتر گزارش شده است.

خطر ابتلا به سرطان

دکتر موسوی یادآور شد: در مصرف کنندگان داروهای زولپیدم (Ambien) و تمازپام (Restonil) که از داروهای خواب آور هستند احتمال ابتلا به سرطان بیش از سایر داروهای خواب آور است.

وی در پایان گفت: پزشکان باید در تجویز داروهای خواب آور احتیاط کرده ، بیماران نیز از مصرف خودسرانه این داروها جداً پرهیز کنند./ع2
برچسب ها: افزایش ، سرطان ، خواب ، دارو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار