به گزارش مجله
شبانه باشگاه خبرنگاران، وبلاگ ولایت فقیه و حکومت اسلامی در آخرین نوشته خود آورده است:
بررسی مجالس دوره های مختلف شورای اسلامی نشون میده که اکثر این مجالس، افرادی مومن و انقلابی بوده اند- البته به استثناء مجلس ششم- ولی در عین حال این مجالس عملکرد مطلوب و انقلابی نداشته است، حالا سئوال این است که آیا نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی قصد تصویب مصوبات در راستای تحقق آرمانهای انقلاب را نداشته اند؟
چرا باید مجلس شورای اسلامی، ولایت مدار باشد؟
ولایت مداری مجلس به چه معناست؟
در پاسخ به دو سئوال طرح شده می توان گفت قوه مقننه مانند قوه مجریه و قضائییه، از ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران است. حالا اگر مجلس شورای اسلامی ملتفت و متوجه به آرمانهای انقلاب اسلامی و اساس نظام اسلامی نباشد، قطعا با ریل گذاری اشتباه و غلط در مسیر قوه مجریه و قضاییه حرکت الهی ملت ایران را به سمت توسعه غربی خواهد برد.
آرمان و اساس نظام جمهوری اسلامی تحقق شاخصه های هویت اسلامی ست. و ولایت مداری مجلس به معنای حرکت و تلاش برای ریل گذاری و نقنین برای تحقق این هدف اصلی می باشد. اما باید گفت نمایندگان مجلس شورای اسلامی اولا به علت ساختار غلط خویش از سطح یک مجلس عوام جلوتر نرفته و اصولا در مباحث قانون گذاری خویش از طبقه کارشناسان استفاده کرده و نتیجه آن تحقق شاخصه های جهانی توسعه در کشور و گسترش سبک زندگی غربی به علت ریل گذاری غلط در مسیر اجرایی دولت برای حرکت به سمت اهداف انقلاب است.
طبقه کارشناسانی که به علت تسلط بر شاخصه های wdi به جای برنامه ریزی برای تحقق شاخصه های هویت اسلامی در عمل به نمایندگان مجلس، مشاوره های غلط برای تصویب قوانین متناسب با تحقق شاخصه های جهانی توسعه ارائه می نمایند و شاهد آن هستیم که مجلس شورای اسلامی در عمل خلاف منویات مقام معظم رهبری حرکت کرده و فرمایشات ایشان را در حد شعار و تشکیل فراکسیون های بی خاصیت در موضوعات مطروحه، مورد توجه خویش قرار داده است.
حالا با توجه به شرایطی که در کشور حاکم است و اینکه تکیه علمی نمایندگان در تصویب قوانین بر طبقه کارشناسان درس خوانده براساس شاخصه های جهانی توسعه wdi هستیم و بنا به اقرار بسیاری از نیروهای انقلابی حاضر در مجلس شورای اسلامی اکثر افراد حاضر در مجلس شورای اسلامی انسانهای مومن و قابل اعتمادی هستند، میتوان گفت راه چگونگی ولایت مدار شدن مجلس شورای اسلامی در عمل چیست؟
همانطور که مستحضر هستید مرحله سوم از مراحل انقلاب که توسط مقام معظم رهبری تبیین و طراحی شده است عبارتست از مرحله دولت اسلامی، مرحله دولت اسلامی یعنی مرحله ای که همه ساختارهای نظام اعم از قوه مجریه، مقننه، قضائیه و همه نهادها و ارگانهای نظام قدرت درک و تشخیص شاخصه های هویت اسلامی و همچنین ظرفیت تحقق آن شاخصه های هویت اسلامی را داشته باشند، در این صورت شاهد آن خواهیم بود که همه ساختارهای نظام در عمل ولایت مدار شده و مجری منویات ولی فقیه خواهند شد.
توجه به مدل تقنینی به عنوان موضوع انتقال از وضعیت فعلی مجلس، به یک مجلس ولایت مدار، علت ایجاد درک جدید نمایندگان مجلس از الگوی پیشرفت اسلامی و حرکت به سمت تولید آن خواهد بود.