به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛ 56 سال پيش در چنين روزي روستاي آرادان گرمسار (از توابع استان سمنان) شاهد تولد چهارمين فرزند «فاطمه و احمد» بود؛ «آهنگر» روستاي ارادان نام فرزندش را «محمود» گذاشت.
محمود يک سال داشت که به همراه خانواده از ارادان به تهران مهاجرت کرد.
وی دوران تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و متوسطه خود را در این شهر گذراند و در سال 1354 با کسب رتبه 132 کنکور سراسری، تحصیلات عالی خود را در رشته مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت آغاز کرد.
محمود احمدينژاد در دوران دانشجويي با اعظمالسادات فراحي (متولد 1338 تهران) دانشجوي مکانيک دانشگاه علم و صنعت آشنا شد و با وي ازدواج کرد.
وي پس از 11 سال جدايي از دانشگاه در سال 1365 در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت پذيرفته شد و در سال 1368 به عضویت هیات علمی دانشکده عمران اين دانشگاه درآمد؛ محمود احمدينژاد در سال 1376 نيز موفق به دریافت مدرک تحصیلی دکترای مهندسی و برنامهریزی حمل و نقل از دانشگاه علم و صنعت شد.
محمود احمدینژاد قبل از آنکه رئيسجمهور ايران شود:
• فرماندار ماکو
• فرماندار خوی
• مشاور استاندار کردستان
• مشاور فرهنگی وزیر فرهنگ و آموزش عالی (سال 1372)
• استاندار استان اردبیل (سال های 1372 تا 1376)
• عضو هیات علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت (سال 1368 تاکنون)
• و شهردار تهران (سال 1382 تا 1384) بوده است.
وي در نهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری اسلامی ایران (سوم تیر ماه 1384) با بيش از 17 ميليون راي بر رقيب خود، علياکبر هاشمي رفسنجاني پيروز و سکاندار قوه مجريه شد.
احمدینژاد، در دهمين انتخابات رياست جمهوري نيز (22 خرداد 1388) با کسب بيش از 24 ميليون رأي(63 درصد آراي کل کشور)، برای دومین بار به عنوان رئیسجمهوری اسلامی ایران انتخاب شد.
رئيس جمهور ايران داراي سه فرزند با نامهاي فاطمه، مهدي و عليرضا است.
فاطمه احمدينژاد، مهندس الکترونیک و مخابرات و همسر مهدي خورشيدي آزاد است؛ محمود احمدينژاد داراي سه نوه است.
فاطمه احمدينژاد خانهدار است و به گفته پدر همسرش "زهرا خانم جای 100 شغل را برای وي پر کرده است."
"مهدی خورشیدی آزاد" تنها داماد محمود احمدينژاد و فرزند سردار احمد خورشيدي آزاد است؛ وي که ورودی سال 1378 رشته پزشکی دانشگاه بقیةالله بود، در اواخر سال 1388 به دانشگاه شهید بهشتی منتقل شده و دکتري خود را از آن دانشگاه دريافت ميکند.
مهدي خورشیدی در دولت احمدینژاد دبیر شورای مشاوران رئیس جمهوری بود که بعد از اختلافاتی جابهجا شد.
وی در دی ماه سال 1390 به عنوان رئیس سازمان استاندارد منصوب شد که به دنبال اين انتصاب، ۴۲ نماینده مجلس در جلسه علنی، نسبت به "انتصاب خویشي و قومی" به محمود احمدینژاد تذکر دادند.
پس از عزل وي از سمت رئيس سازمان استاندارد، خورشيدي از سوي محسن رضایی به سمت معاون امور قوای دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام منصوب شد.
خورشيدي اخیرا به عنوان رئیس بیمارستان فیروزآبادی شهر ری معارفه شده است.
مهدي، پسر اول محمود احمدينژاد، داماد اسفنديار رحيممشائي است. درباره تحصيلات وي گفته شده در پرديس دانشگاه صنعتي شريف کيش، دانشجوي مقطع کارشناسي ارشد بوده است.
عليرضا احمدينژاد، فررزند آخر رئيسجمهور ايران نيز با خواهرزاده سردار شهيد محمود کاوه ازدواج کرده است.
در ميان 6 خواهر و بردار محمود احمدينژاد، «پروين» و «داوود» همراه با وي به عرصه سياست ورود پيدا کردند.
پروين احمدينژاد در سالهاي قبل از 1384 در عرصههاي سياسي كشور چهره شناخته شده نبود اما با موفقيت در انتخابات شوراي شهر تهران در سال 85، وارد مرحله جديدي از زندگي سياسي خود شد.
داوود احمدي نژاد همزمان با ورود برادرش به نهاد رياست جمهوري به سمت ریاست بازرسی نهاد ریاست جمهوری منصوب شد اما در مرداد ۱۳۸۷ و در پي تشديد اختلافات بين داوود احمدينژاد با اسفنديار رحيم مشايي با ارائه درخواست استعفا از مقام خود کنارهگیری کرد.
پس از اين، داوود احمدینژاد از سوی سرلشکر فيروزآبادي، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، بعنوان دبیر جدید کمیته دائمی پدافند غیرعامل منصوب شد.
انتهاي پيام/
تولد مبارک باشه