به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / دکتر سعید حسینی متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: مغز پسته دارای
مقدار زیادی پروتئین گیاهی و مواد
نشاستهای است و این دانه کوچک سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، روی و منیزیم است که بسیاری از نیازهای بدن را تامین میکند.
وی افزود: روی موجود در پسته،
در رشد سلولها و بافتهای بدن بسیار
مؤثر است و وجود کلسیم و آهن در پسته به استحکام بخشیدن به استخوان و دندانها همچنین درمان بیماریهایی مثل کمخونیهای ناشی از فقرآهن کمک میکند.
دکتر حسینی گفت: پسته دارای
مقدار زیادی پروتئین است آن قدر که میتوان آن را در
کنار گوشت و حبوبات به عنوان یکی از منابع غنی
پروتئین به شمار آورد همچنین خوردن پسته برای بالا بردن حافظه و تقویت ذهن هم مفید است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم
پزشکی تهران افزود: پسته همچنین منبع غنی فیبر و
ویتامین 6 B نیز هست و میزان پتاسیم موجود در هر 30 گرم پسته با پتاسیم موجود در یک عدد پرتقال برابر است/ س