به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، يك متخصص زنان و زايمان اظهار داشت: مصرف مواد غذايي حاوي آهن مانند گوشت، مرغ،ماهي، جگر،حبوبات و سبزي هاي سبز تيره مثل جعفري در برنامه غذايي از نكات تغذيه اي براي پيشگيري از كم خوني دوران بارداري است.
دكتر فرناز اهدايي وند افزود: مصرف منابع غذايي سرشار از آهن مثل انواع مغزها مانند گردو، بادام، پسته و انواع خشكبار مانند برگه ها،توت خشك،كشمش و خرما به عنوان ميان وعده توصيه مي شود.
وي تصريح كرد: بهتر است زنان باردار به منظور تأمين آهن صرف مواد غذايي حاوي ويتامين C كه جذب آهن را افزايش مي دهد مثل سبزي هاي تازه و سالاد شامل گوجه فرنگي،كلم، گل كلم، فلفل دلمه اي و هچنين چاشني هايي مثل آب ليمو و آب نارنج تازه را به همراه غذا مصرف كنند.
مدیر گروه بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان كرد: خودداري از مصرف چاي، قهوه و دم كرده هاي گياهي يك ساعت قبل از غذا و حداقل دو ساعت پس از غذا براي جذب بهتر آهن غذا توصيه مي شود./ع2