به گزارش
سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران و به نقل از شبكه اطلاع رساني توليد و تجارت ايران (شاتا) ، سيد رضا فاطمي امين گفت : اين سامانه براي ساماندهي حوزه پژوهش و فناوري ايجاد شده است و منابع پژوهشي به روش بهتري تخصيص پيدا مي كند.
فاطمي امين افزود : در سامانه فناوري بنگاه هاي توليدي و تجاري ، سازمانهاي حمايتي و پژوهشگران به ترتيب نيازهاي پژوهشي ،زمينه ها و نوع حمايت و توانمندي هاي خود را ثبت مي كنند و تمام ارتباطات ميان آنها در فضاي اين دالان مديريت مي شود.
به گفته وي سامانه تاكنون در مرحله ثبت نام حاميان پژوهش و فناوري بود و هم اكنون متقاضيان پروژه هاي پژوهش و فناوري شامل بنگاههاي صنعتي و معدني و تشكلهاي مربوط مي توانند نيازهاي پژوهشي خود را در اين سامانه ثبت كنند.
معاون وزير صنعت ، معدن و تجارت اضافه كرد : پس از تاييد نياز پژوهشي طرح شده به عنوان يك موضوع قابل پژوهش ، متقاضيان مي توانند درخواست خود را نيز براي حمايت از طرح در همين سامانه ارائه دهند.
وي ادامه داد: همه پژوهشگران ، محققان ، مخترعان و صاحبنظران قادر خواهند بود ايده ، دانش فني ، فناوري و توانمنديهاي مشاوره اي خود را از طريق اين سامانه به اطلاع تمام بنگاههاي صنعتي ، معدني و تجاري كشور برسانند.
اين سامانه به نشاني www.behinyab.ir در دسترس قرار دارد./عب