شوري در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
شوري در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
محمود شوري در گفتگو با
خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران با اشاره به پايين بودن سطح مناسبات اقتصادي ايران و روسيه گفت: اين دو کشور از ظرفيتهاي اقتصادي بالايي برخوردار بوده و همسايگي آنها باعث افزايش تواناييهاي تجاريشان شده است بنابراين بايد توجه ويژهاي به اين حوزه داشت و از اين ظرفيت بهره برد.
وي افزود: پايين بودن سطح روابط اقتصادي بين ايران و روسيه تا حدودي ناشي از رويکرد سياسي آنها بوده و عدم اراده مقامات بازرگاني اين دو کشور در جهت گسترش روابط اقتصادي تآثيرگذار است.
اين کارشناس مسائل روسيه در پايان تصريح کرد: روابط بالاي اقتصادي يکي از مهمترين دلايل براي گسترش مناسبات سياسي کشورهاست و ايران و روسيه هم بايد با ايجاد جذابيتهاي اقتصادي براي تاجران ايراني و روسي از ظرفيتهاي اقتصادي هر دو کشور نهايت استفاده را برده تا از تاثيرات آن در روابط سياسي هم بهره ببرند.
انتهاي پيام/