به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج، سید 'یعقوب موسوی' در نشست شورای زراعت كهگیلویه و بویراحمد افزود: بخش كشاورزی را نمی توان تنها با روش آزمون و خطا اداره كرد بلكه می بایست از تجربیات و دانش روز سایر مناطق كشور برای رونق بیش از پیش این بخش كمك گرفت.
وی كهگیلویه و بویراحمد را سرشار از مواهب خدادادی و ظرفیت های بالقوه در بخش آب، خاك و كشاورزی دانست و بیان كرد: با وجود تمام این توانمندی ها هنوز در بسیاری از شاخص ها و حوزه های مختلف بخش كشاورزی عقب هستیم.
موسوی بخش كشاورزی را یكی از محورهای اساسی در توسعه و شكوفایی كهگیلویه و بویراحمد اعلام كرد و اظهار داشت: شناسایی هر چه بیشتر این استان از طریق محصولات و بسته های تولیدی بخش كشاورزی از زمینه های اقتصادی این بخش مهمتر است.
وی عنوان كرد: امروزه سیب كاكان، انگور سی سخت و عسل كوه دنای كهگیلویه و بویراحمد با كیفیت مطلوب ولی گمنام در تمام نقاط كشور عرضه می شود.
موسوی ابراز داشت: این در حالی است كه می توان با تدبیر و ظرافت خاص و با بسته بندی های شیك این محصولات را به سایر استان های كشور صادر و زمینه شناسایی و معرفی بیش از پیش استان را فراهم كرد.
رییس سازمان جهاد كشاورزی كهگیلویه و بویراحمد افزود: می توان با یك برنامه ریزی مناسب، نیازسنجی صحیح و استفاده بهینه از ظرفیت های بالقوه این استان زمینه جذب نیروهای بیكار بخش كشاورزی استان را فراهم كرد.
وی برچسب عنوان محرومیت را شایسته كهگیلویه و بویراحمد ندانست و گفت: این استان محروم نیست بلكه به دلیل كم كاری نیروی انسانی موجود در بخش های مختلف مظلوم واقع شده است.
موسوی بیان كرد: یكی از معضلات كنونی بخش كشاورزی كهگیلویه و بویراحمد كمبود كود شیمیایی و نارضایتی كشاورزان استان از وضع موجود است كه می بایست هر چه سریعتر این مشكل برطرف شود.
وی اظهار داشت: می بایست در كمترین زمان ممكن تمام كود شیمیایی موجود در انبارهای سازمان جهاد كشاورزی، تعاون روستایی و سازمان های خدمات حمایتی این استان بین كشاورزان توزیع شود.
موسوی عنوان كرد: تورم و كمبود كود شیمیایی مشكلات متعددی را برای كشاورزان كهگیلویه و بویراحمد ایجاد كرده و افزوده شدن بار این مشكل به بهانه های مختلف به هیچ وجه پذیرفتنی نیست./س