به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج، حجت الاسلام سید 'امین الله حجازی' در خطبه های نماز جمعه گچساران افزود: نفوذ دین مبین اسلام و مذهب تشیع در كشورهای غربی آمریكا و رژیم غاصب صهیونیستی را بیقرار و عاجز كرده است.
وی بیان كرد: ساخت فیلم موهن برضد رسول الله (ص)، تهدید و تحریم و قطع شبكه های رسانه ای برون مرزی ایران در اروپا بیانگر ترس و واهمه دشمنان از اقتدار و الگو بودن نظام مقدس جمهوری اسلامی برای بیداری اسلامی در كشورهای مسلمان منطقه است.
حجازی اظهار داشت: بازتاب انزجار و واكنش شدید مسلمانان جهان برای ساخت فیلم جسارت و توهین به پیامبر گرامی اسلام (ص) چنان ضربه جبران ناپذیری به صهیونیسم آمریكایی وارد كرد كه از كار خود پشیمان شدند.
وی با اشاره به ولایتمداری ملت ایران، عنوان كرد: رهنمودهای حكیمانه مقام معظم رهبری در سفر اخیر به خراسان شمالی موجب دلگرمی وصف ناپذیر امت اسلامی و به هم ریختن معادلات دشمنان و بدخواهان نظام مقدس جمهوری اسلامی شد./س