به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي سازمان نظام پزشكي، دکتر حمید مقدسی با اشاره به برگزاری اولين کنگره بینالمللی سلامت الکترونیک گفت: برگزاری این کنگره تصویر روشنی از سلامت الکترونیک ارایه ميكند که با توجه به نفوذ IT در ابعاد مختلف اجتماعی جوامع ضرورت دارد این تصویر به صورت علمی توسط متخصصین از طریق همین کنفرانسها و همایشها به جامعه انتقال پیدا کند تا بوسيله آن، توسعه سلامت الکترونیک در جامعه نهادینه شود.
وی در رابطه با وضعیت کشور در حوزه سلامت الکترونیک توضیح داد: با توجه به ايجاد رشته انفورماتیک پزشکی طی چند سال اخير و تلاشهای خوبی که در حال انجام شدن است، به طور قطع عقب ماندگیهای كشور در اين حوزه را به زودي جبران خواهیم کرد.
دبير كميته بيوانفورماتيك و انفورماتيك پزشكي كنگره بينالمللي سلامت الكترونيك ادامه داد: بخش عمدهای از این موفقيت، حاصل تلاش متخصصان انفورماتیک پزشکی و بخشی از آن توسط متخصصان IT خواهد بود. بنابراين تصور میکنم با تأسیس رشته انفورماتیک پزشکی در مقطع ارشد و دکترا و فارغالتحصیل شدن این متخصصان در آیندهای خیلی نزدیک عقب ماندگیهایمان را با کشورهای پیشرفته جبران خواهیم کرد.
دکتر مقدسی در رابطه با الکترونیکی شدن پروندههای پزشکی بیماران اظهار کرد: آن چه که ما بر اساس منابع موجود میدانیم، پرونده الکترونیک سلامت تنها در یک کارت خلاصه نمیشود، بلکه خروجی یک سیستم به هم پیوسته اطلاعاتی در حوزه سلامت است؛ یعنی مجموعه به هم پیوستهای از دادههای تمامی نهادهاي متولي حوزه سلامت است و در حال حاضر نیز زمان لازم برای رسیدن به آن وجود دارد.
گفتنی است، اولین کنفرانس بینالمللی سلامت الکترونیک با هدف انتشار و گسترش دانش سلامت الکترونیکی، ارایه آخرین دستاوردهای تحقیقات بینالمللی به محققان ایرانی، تبادل نظر و اندیشه میان محققان داخلی و خارجی و انعکاس دستاوردهای تحقیقات داخلی به محققان خارجی توسط سازمان نظام پزشکی کشور با همکاری سازمان ملل متحد، سازمان جهانی بهداشت و تعدادی از دانشگاهها، مؤسسات و انجمنهای علمی و تحقیقاتی داخلی و خارجی، نهم و دهم آذرماه سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار میشود.
محققان و علاقمندان جهت ارسال مقاله، یا شرکت در این کنگره میتوانند به پایگاه اینترنتی www.iceh.irimc.org مراجعه و یا با شماره تلفن (84138541-021 دبیرخانه) تماس حاصل نمایند./ح