![از هر ۷ نفر یک نفر به میگرن دچار میشود](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/27/20350131_999.jpg)
به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، رضا دهدشتی زاده اظهار داشت: کارشناسان این اداره کل تا کنون 48 شهربازی را در استان خوزستان شناسایی کرده اند و بیش از 450 وسیله بازی مورد بازرسی و آزمون قرار گرفته است.
به گفته وی در حال حاضر وضعیت بهرهبرداری حدود 20 وسیله بزرگ شهرهای بازی استان ممنوع اعلام شده است و امکان برطرف کردن نواقص به دلیل طول عمر زیاد و فرسودگی زیاد وجود ندارد.
دهدشتیزاده خاطرنشان کرد: وضعیت بحرانی بودن این وسایل به شهرداریها و بهرهبرداران نیز ابلاغ شده و از آنها خواسته شده در اسرع وقت نسبت به جمعآوری و جایگزینی آنها با وسایل جدید استاندارد اقدام نمایند.
مدیرکل استاندارد خوزستان گفت: در راستای اجرای استانداردهای اجباری شهرهای بازی، این اداره کل پیشرو در امر بازرسی و استاندارد سازی شهرهای بازی در کشور است.
وی با تاکید بر اجباری شدن استاندارد شهرهای بازی از سال 1388، از شهرداران و فعالان در این زمینه خواست قبل از اقدام به تأسیس شهربازی، جنس زمین محلی که وسایل بازی باید در آن نصب شوند و موقعیت مکانی زمین از قبیل نزدیک نبودن به دکلهای برقی و سایر موارد مربوط را براساس استانداردهای ملی ایران به شماره 8987 " وسایل و سواری های تفریحی ( تجهیزات شهربازی)" مد نظر قرار دهند./ج1