يک کارشناس بانکي گفت:بخش اعظم سرمايه مورد نياز واحدهاي توليدي توسط بانک ها به صورت وام هاي کم بهره تامين مي شود که مي تواند که اين امر حضور رونق بخش هاي توليدي را در پي داشته باشد.

آرمان مهر در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران در رابطه با نقش بانکداري در افزايش صادرات گفت: نظام اقتصادي کشور نيازمند سياست هماهنگ و رقابتي ميان نظام بانکداريو بخش توليد کشور است چراکه بهبود بخش کشاورزي و توليد ي داخلي را به دنبال دارد.

وي در خصوص نقش بانکداري براي رونق توليدات داخلي گفت:سرمايه گذاران مبناي تصميمات اقتصادي خودرا به صورت دوره هاي طولاني مدت برنامه ريزي کرده و برهمين مبنا هزينه هاي توليدي را محاسبه مي کند که هرگونه نوسان کوتاه مدت در بازار ايجاد اختلال در اين نظام را به همراه دارد بنابراين بانک ها مي توانند با استفاده از ابزار هاي موجود مانند برنامه هاي پولي به توليدات داخلي کمک کنند.

آرمان مهر گفت: بخش اعظم سرمايه مورد نياز واحدهاي توليدي توسط بانک ها به صورت تسهيلات بانکي و وام هاي کم بهره تامين مي شود.

وي با بيان که بايد وام هاي کم بهره توليدکنندگان گفت:پرداخت وام هاي کم بهره و کوتاه مدت بايد با بررسي هاي کارشناسي به توليدکنندگان صورت بگيرد.

وي تصريح کرد: به کارگيري فناوري هاي اطلاعاتي در صنعت بانکداري کشور که به آن بانکداري الکترونيکي گفته مي شود موجب کاهش هزينه هاي تمام شده و همچنين تسهيل در انتقال پول براي توليدکنندگان به کشورهاي مقصد و در نهايت موجب تغيير در ساختار هزينه اي براي صادرات در کشور مي شود./عب
برچسب ها: بانک ، پشتیبان ، سرمایه ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار