افزایش شکردرکارخانه قند خوی به 40هزارتن می رسد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه ،داوود جعفری ، در آیین بهره برداری از طرح توسعه و نوسازی کارخانه قند خوی، گفت: با توسعه جذب این کارخانه امسال تولید شکر از 30 هزار تن به 40 هزار تن می رسد.

مدیرعامل کارخانه قند خوی افزود: با اجرای این طرح همچنین ظرفیت جذب و فرآوری چغندر قند در این کارخانه از یک هزار و 500 به دو هزار و 500 در روز رسید.

جعفری با اشاره به اینکه هم اکنون دراین واحد 300 نفر مشغول به کار هستند که این تعداد بعد ازبهره برداری واجرای طرح به 370 نفر رسید یاد آورشد: با بهره برداری از این طرح ظرفیت جذب و فرآوری چغندر قند در کارخانه قند خوی روزانه 60 درصد افزایش یافت.

مدیرعامل کارخانه قند خوی اظهارداشت: برای اجرای این طرح که در مدت شش ماه به دست متخصصان ایرانی اجرا شده بیش از 55 میلیارد ریال هزینه شده است.

جعغری بخش های انتقال و تحویل چغندر، شستشو، تصفیه شربت و تهیه شکر را از مهمترین بخش های این بخش این کارخانه عنوان کرد.

مدیرعامل کارخانه قند خوی با بیان اینکه،این کارخانه سالیانه 15 درصد چغندر استان را جذب می کند گفت: آذربایجان غربی، با تولید سالیانه 2 میلیون تن چغندر قند رتبه نخست تولید این محصول در کشور را به خود اختصاص داده است./س

برچسب ها: خوی ، کارخانه ، ارومیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.