زن و مرد تبهکار که به بهانه سرمایه گذاری در بازار ارز بیش از هفت میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بودند، در جریان تجسس های ماموران پلیس آگاهی دستگیر شدند.

 
 
به گزارش گروه حوادث باشگاه خبرنگاران، نهم مهر امسال زن جوانی به همراه تعدادی از دوستان و بستگان خود با مراجعه به دادسرای ناحیه 2 تهران و طرح شکایت با موضوع کلاهبرداری اظهار داشت : یکی از دوستانم به نام سپیده به همراه شخص دیگری به نام احسان . م ، مبلغی بالای سه میلیارد تومان از من و شرکایم کلاهبرداری کرده است .
 
با تشکیل پرونده مقدماتی و به دستور شعبه 12 بازپرسی دادسرای ناحیه 2 تهران ، پرونده جهت رسیدگی تخصصی در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .
 
با ارجاع پرونده به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ و آغاز تحقیقات ، شاکی پرونده در اظهارات خود به کارآگاهان گفت : به واسطه دوستی و آشنایی خود با سپیده ، حدودا از 2 ماه پیش و همزمان با تغییر چشمگیر در نحوه و محل زندگی و خرید اتومبیل های گران قیمت و ... توسط سپیده ، وی مدعی ارتباط با اشخاص بانفوذ و ذی سمت و همچنین آشنایی با تجار و
صرافی های دارای ارتباط با صرافی های خارج از کشور با توانایی در تبدیل ارزهای مختلف ، شد . سپیده در ادامه مدعی شده بود که رشد مالی وی نیز به واسطه همین ارتباطات و توانایی این افراد در تهیه ارز به قیمت پائین تر از نرخ بازار برای وی می باشد . سرانجام با شیوه و شگردهای روانی ، رضایت مرا برای سرمایه گذاری و واریز پول به حساب وی جلب کرد . در اولین مرحله مبلغ 5 میلیون تومان به حساب سپیده واریز کردم که پس از گذشت نزدیک به دو هفته ، وی با در اختیار داشتن اصل پول و سود حاصل از سرمایه گذاری و تحویل آن در زمان مقرر مرا تشویق به سرمایه گذاری بیشتر و همچنین معرفی سایر افراد مورد اعتماد بویژه بستگان در این زمینه کرد . پس از این مرحله و با طرح ادعای مستمر بودن دریافت این سود از سوی سپیده ، اینبار در طی چندین مرحله مبالغ مختلفی جمعا به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون تومان به سپیده پرداخت کردم که از آن تاریخ و علی رغم مراجعات مکرر و دادن وعده های واهی از سوی وی جهت پرداخت اصل و سود پول ، به تازگی متوجه متواری شدن و اخد مبلغ کلان از دیگر افراد شدم .
 
کارآگاهان اداره چهاردهم در ادامه رسیدگی به این پرونده ، با بررسی پرونده های مشابه اطلاع پیدا کردند که متهم با شیوه وشگرد فوق اقدام به کلاهبرداری و اخذ وجوه کلان از افراد مختلف کرده و در حال حاضر نیز پرونده های متعددی در شعبات مختلف دادسراهای سطح شهر تهران در حال رسیدگی است که از جمله آنها می توان به "شعبه چهارم دادیاری دادسرای ناحیه یک تهران" ، "شعبه 7 بازپرسی دادسرای ناحیه یک تهران" ، "شعبه پنجم بازپرسی دادسرای ناحیه تهران" و "شعبه 23 بازپرسی دادسرای ناحیه 5 تهران" اشاره کرد که در تمامی آنها دستور قضایی در خصوص دستگیری "سپیده . الف" به اتهام "کلاهبرداری با طرح ادعای تهیه دلار به نرخ مرجع" صادر شده بود .
 
با توجه به وصول پرونده های متعدد به اداره چهاردهم و وسعت اقدامات کلاهبردارانه متهم و همچنین مبلغ کلاهبرداری ، تیم ویژه ای از کارآگاهان اداره چهاردهم تشکیل که با انجام اقدامات پلیس ، او را 16 مهر در منطقه الهیه ـ پل رومی دستگیر و
به اداره چهاردهم پلیثس آگاهی منتقل شد .
 
سپیده با وجود اعتراف به اقدامات کلاهبرداری ، منکر هرگونه ارتباط خود با افراد بانفود و ذی سمت شد و در اعترافات خود عنوان داشت : با خرید دلار از بازار و به قیمت آزاد ، در چند بار اول با پرداخت اصل پول و سود حاصل از سرمایه گذاری به مالباختگان اقدام به جلب اعتماد و تشویق آنها برای سرمایه گذاری های کلان در این زمینه کرده و نهایتا با گرفتن وجوه کلان ، ارتباط خود را با این افراد قطع می کردم .
 
در ادامه رسیدگی به این پرونده ، کارآگاهان با شناسایی محل سکونت همدست متهم اصلی پرونده به هویت "احسان . م" و در تحقیقات خود موفق به شناسایی محل سکونت احسان در خیابان آیت الله کاشانی شده اما اطلاع پیدا کردند که وی از این محل متواری شده و همزمان متهم تحت تعقیب آنها دارای پرونده دیگری در اداره سیزدهم مبارزه با جعل پلیس آگاهی تهران بزرگ می باشد . بلافاصله هماهنگی لازم با اداره سیزدهم انجام و این متهم نیز 17 مهر دستگیر شد .
 
احسان در اظهارات خود منکر هرگونه مشارکت خود در کلاهبرداری ها شده و عنوان داشت : در طول این مدت هیچ پولی توسط سپیده در اختیار من قرار نگرفته و چک هایی که به عنوان پرداخت سود سرمایه گذرای در اختیار مالباختگان قرار گرفته را صرفا به خاطر علاقه شخصی خود به سپیده ، در اختیار او قرار داده ام . من و سپیده از سال گذشته با یکدیگر آشنا شده بودیم و قرار بود تا با یکدیگر ازدواج کنیم اما در حاضر و به خاطر برگشت خوردن چک هایم و از ترس شکایت مالباختگان مجبور به متواری شدن شدم .
 
سرهنگ کارآگاه فریدون رهبریان - معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ - با اعلام این خبر گفت : با توجه به تعدد مالباختگان ، وسعبت اقدامات کلاهبردارانه و ارزش 7 میلیارد تومانی این پرونده تا به این لحظه از تحقیات ، برای هر یک از متهمان پرونده قرار وثیقه 25 میلیارد تومانی صادر و متهمان جهت انجام تحقیقات تکمیلی و شناسایی دیگر مالباختگان و جرایم ارتکابی در اختیار اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته اند . لذا از کلیه مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد و در طول چند ماه گذشته مورد کلاهبرداری قرار گرفته اند دعوت می شود تا جهت شناسایی متهمان و طرح شکایات خود به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند . /ل
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار