دیابتی ها بادام زمینی مصرف کنند.

 

کارشناس تغذیه و رژیم های درمانی بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : بادام زمینی دارای منبع فراوانی از فیبر غذائی و کربوهیدرات است و میزان افزایش قند و انسولین در مبتلایان به دیابت نوع 2 را تنظیم می کند و مصرف 25 گرم بادام زمینی 5 روز یا بیشتر در هفته ، 25 درصد بیماری های مرتبط با قند را کاهش می دهد.

مظفری با اشاره به اینکه مصرف مواد غذائی غنی از نیاسین مانند بادام زمینی ، از بدن در برابر بیماری هائی چون آلزایمر محافظت می کند افزود : مصرف بادام زمینی باعث افزایش شیر مادران می شود و به علت بالا بودن میزان کالری ،باید بادام را جایگزین غذاهای چرب کنید ، نه اینکه به مواد دیگر اضافه کنید.

به گفته وی کلسیم و ویتامین D موجود در بادام زمینی برای سلامت استخوان و دندان مفید است و جریان خون به مغز را 30 درصد افزایش و به طور چشمگیری خطر سکته را کاهش می دهد.

کارشناس تغذیه و رژیم های درمانی بیمارستان بوعلی سینا گفت : چربی های مفید موجود در آن ، کلسترول خون را کاهش می دهد و مصرف بادام زمینی 2 روز یا بیشتر در هفته خطر سرطان روده را با 58 درصد در زنان و 27 درصد در مردان کاهش می دهد.

مظفری افزود : کلسیم موجود در بادام زمینی ، خطر بروز آرتریت و ناراحتی های مفصلی را کاهش می دهد.

وی یادآور شد : هر 28 گرم بادام زمینی دارای 9 گرم فیبر است و 9 درصد نیاز روزانه بدن را تامین می کند./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.