استفاده از سبزيجات و لبنيات باعث مي شود افراد کمتر مبتلا به ويروس سرماخوردگي شوند.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان،دکتر ايرج خسرونيا، متخصص داخلي: با توجه به اين که سرويس سرماخوردگي از شخصي به شخص ديگر منتقل مي شود رعايت بهداشت مهم است.

وي در ادامه مطلب خود افزود: براي عفوني نشدن استفاده از حوله و وسايل شخصي حائز اهميت است.

خسرونيا اظهار داشت: اين افراد در محل کار و کلاس درس حاضر نشوند چون امکان مبتلا کردن ديگران هم وجود دارد.

وي در پاسخ به اينکه براي پيشگيري از سرماخوردگي به روش سنتي چه بايد کرد گفت: براي پيشگيري از سرماخوردگي به روش سنتي بايد بدن قوي و مقاومي داشته باشيد که کمتر گرفتار شويد مانند تغذيه مناسب، استفاده از ميوه و سبزيجات و لبنيات باعث مي شود افراد کمتر مبتلا به ويروس سرماخوردگي شوند.

خسرونيا ادامه داد: در صورت ضعيف بودن بدن ويروس شروع به فعاليت مي کند و مشکلات عديده اي به وجود مي آورد و اگر کودک يا پير هستيد از واکسن استفاده کنيد.

خسرونيا تصريح کرد: سبزيجات پر از ويتامين C و تقويت کننده ها است بنابراين با مصرف سبزيجات سبز رنگ که داراي آنتي اکسيدان و ويتامين هايC. A. E بوده است و براي بدن ضروري است و مقاومت بدن را بالا برده.

وي خاطر نشان کرد: سبزيجات در مقابل ميکروب ها و آلودگي ها مقاومت ايجاد مي کند و فرد کمتر به اين ويروس مبتلا مي شود. سبزيجات مقاومت بدن را در برابر ميکروب ها و آلودگي ها بالا مي برد./س
برچسب ها: سبزیجات ، سدی ، سرما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.