حيدري کارشناس صنايع غذايي در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، در خصوص معيار سنجش واحدهاي نمونه افزود: سازمان غذا و دارو و اداره استاندارد هر کدام براساس فرم و معيار خود به تعيين واحد نمونه مي پردازند و اين نقص بزرگي است زيرا بايد معيار مناسبي براي تعيين واحد نمونه وجود داشته باشد.
وي ادامه داد: توليدکنندگان کشور با مشکل مواد اوليه مواجه هستند و به دليل اينکه در داخل کشور وجود ندارد مجبور به واردات مواد اوليه هستند.
کارشناس صنايع غذايي تصريح کرد: در توليد محصول کيفيت حرف اول را مي زند اما بسياري از توليدکنندگان براي افزايش سود خوب از کيفيت محصول مي کاهند و باعث افت کيفيت محصولات داخلي مي شوند و سازمان غذا و دارو بايد نظارت دقيقي بر توليدکنندگان داشته باشند.
وي افزود: يکي از نکات مهم براي واحدهاي نمونه رضايت مصرف کنندگان است که اين امر با ايجاد استاندارد و کيفيت مناسب محصول تحقق مي يابد./عب