با توجه به اينکه کيفيت يکي از الزامات صنايع غذايي است اما شاخص واحدي در بين سازمان ها براي تعيين واحدهاي نمونه وجود ندارد.

حيدري کارشناس صنايع غذايي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، در خصوص معيار سنجش واحدهاي نمونه افزود: سازمان غذا و دارو و اداره استاندارد هر کدام براساس فرم و معيار خود به تعيين واحد نمونه مي پردازند و اين نقص بزرگي است زيرا بايد معيار مناسبي براي تعيين واحد نمونه وجود داشته باشد.

وي ادامه داد: توليدکنندگان کشور با مشکل مواد اوليه مواجه هستند و به دليل اينکه در داخل کشور وجود ندارد مجبور به واردات مواد اوليه هستند.

کارشناس صنايع غذايي تصريح کرد:‌ در توليد محصول کيفيت حرف اول را مي زند اما بسياري از توليدکنندگان براي افزايش سود خوب از کيفيت محصول مي کاهند و باعث افت کيفيت محصولات داخلي مي شوند و سازمان غذا و دارو بايد نظارت دقيقي بر توليدکنندگان داشته باشند.

وي افزود: يکي از نکات مهم براي واحدهاي نمونه رضايت مصرف کنندگان است که اين امر با ايجاد استاندارد و کيفيت مناسب محصول تحقق مي يابد./عب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار