![تمهیدات ترافیکی مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330090_984.jpg)
مهندس مسعود کرمی ،با اشاره به آغاز برداشت انار از باغات این شهرستان، ابراز داشت: برداشت انار از سطح باغات این شهرستان تا پایاه آبان ماه ادامه می یابد.
وی سطح باغات انار این شهرستان را 570 هکتار عنوان و خاطر نشان کرد: از این میزان 90 هکتار نهال و 480 هکتار بارور می باشند.
وی متوسط عملکرد باغات انار این شهرستان را هفت و نیم تن در هکتار دانست و گفت: سالانه سه هزار و 600 تن انار از باغات این شهرستان برداشت می شود، ولی پیش بینی می شود این میزان امسال به دو هزار و 500 تن کاهش یابد.
کرمی علت کاهش 30 درصدی میزان تولید انار شهرستان پاوه را سرمای شدید و بارش برف در اواخر اسفند ماه سال گذشته دانست.
وی ملس ساوه، انار شیرین، انار ترش، مزله، کارالی را ارقام اصلی انار پاوه عنوان و ابراز داشت: در سال های اخیر ارقامی مثل رباب نی ریز، یوسف خانی و ملس ممتاز ساوه نیز به باغات انار این شهرستان اضافه شده اند.
کرمی انار تولیدی این شهرستان را ارگانیک خواند و گفت: به علت عدم استفاده از هرگونه کود، مواد شیمیایی و … به صراحت می توان محصولات تولیدی این شهرستان را ارگانیک نامید.
وی ادامه داد: بیشترین میزان انار تولیدی این شهرستان به صورت تازه خوری مورد استفاده قرار می گیرد.
کرمی افزود: انار های ترش، ریز و ترکیده نیز تحت عنوان رب انار فرآوری و به مصرف شهرستان های استان می رسد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه تصریح کرد: همچنین
مقداری از رب انار تولیدی این شهرستان به کشورهای همسایه و از جمله عراق صادر می
شود./س