به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ،ژنها عامل مهمی در تعیین هوش كودك هستند ولی مطالعات نشان میدهد غذایی كه كودك میخورد در هو ش او تاثیر میگزارد
غلات یك صبحانه سالم برای حفظ انرژی كودك در طول ساعات مدرسه و اهمیت زیادی است .
کودکانیكه صبحانه میخورند دارای قابلیت تمركز بیشتر و حافظه یادگیری بیشتری دارندوخوردن صبحانه باعث میشود تا در كلاسهای ریاضی بهتر عمل كنند.
تمام صبحانهها یكسان نیستند.بهتر است از برخی غلات صبحانهبا شكر فراوان استفاده نكنیم
اگر كودك شما غلات صبحانهای دوست ندارد از تخم مرغ استفاده كنید.
تخممرغ دارای "كلاین" بالا و به ایجاد سلولهای حافظه كمك میكند.
ماهیهای چرب و امگا 3:
البته این مورد ممكن است اشتها آور نباشد اما ماهی چرب مانند ماهی آزاد،تن وساردین منبع قوی اسیدهای چرب امگا3 هستند.
امگا3 به طور چشمگیری به تقویت سلولهای مغز جهت افزایش یادگیری و تمركز كمك میكند.
تحقیقات نشانمیدهند، روغن ماهی می تواند عامل مهمی برای تقویت ضریب هوشی باشد و به مشكلات رفتاری كودكان مانند اختلالكمبود توجهو بیش فعالی كودكانكمك كند.
آووكادو، گردووبادام منابع مفید دیگری از امگا3 هستند.
غلات كامل سرشار از ویتامین Bهستند و به افزایش عملكرد حافظهكمك میكنند.
نانهای كامل بر خلاف نان سفیدانرژی را به آرامی و یكنواخت در بدن آزاد و به كودكان و افراد بزرگسال كمك میكند تا قند خون منظمی و سطح تمركز و هشیاری بیشتری داشته باشند.
تحقیقات نشانمیدهد،غذاهای سرشار از آهن مانند گوشت قرمز بدون چربی،میوههای خشك،غلات كامل و حبوبات میزان انرژی و سطح هشیاری را افزایش می دهند.
كودكان تقریبا آهن را به حد كافی نمیخورند.كمبود آهن می تواند سطح عملكرد شناختی را تا حدی پایین آورد كه منجر به ضعف در فعالیتهای آكادمیك شود.
شما می توانید كمبود آهنرا با استفاده از ساندویچ كره بادام زمینی برای ناهار و استیك همبرگر بدون چربی برای شام رفع کنید./س