مصرف پیاز از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری می‌كند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، مصرف مداوم پیاز برای پیشگیری از ابتلا به پوكی استخوان بوی‍ژه در زنان سالمند مفید است. یك تركیب طبیعی موجود در پیاز نقش موثری در تقویت استخوان و كاهش خطر ابتلای آن پوكی ایفا می‌كند.

به گفته پژوهشگران مصرف نصف یك پیاز متوسط در روز از مقدار كلسترول بد خون به میزان 30 درصد می‌كاهد و به جای آن كلسترول خوب را افزایش می‌دهد. پیاز سرشار از ویتامین C، كلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، اسید فولیك، مقدار كمی آهن، مس، روی و انواع و یتامین‌های B است. پیاز تاثیر شفابخشی روی قلب دارد. همچنین فشار خون و قندخون را تنظیم می‌كند./س

برچسب ها: پیاز ، استخوان ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.