استفاده از موادی مانند گوجه فرنگی و آب پرتقال که حاوی ویتامین C هستند در کنار ساندویچ، خطر مصرف گوشت های فرآوری شده را کاهش می دهد.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، امان اله خادم ،‌كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب گفت: با مصرف بیش از حد سوسیس و کالباس، رادیکال‌های آزاد شده در این مواد غذایی موجب سوق دادن یک سلول سالم به سمت سلول سرطانی می شود.

امان اله خادم هم چنین در رابطه با مضرات نیترات و نیتریت موجود در انواع سوسیس و کالباس، اظهار کرد: اگرچه استفاده از این مواد در تهیه گوشت های فرآوری شده، علاوه بر حفظ رنگ، موجب ماندگاری گوشت و تاخیر در فساد آن می شود، اما استفاده طولانی مدت و مداوم آن ها، سلامت مصرف کنندگان را تهدید می نماید.

گفتنی است: انواع سوسیس و کالباس، حاوی مقادیر زیادی از چربی های اشباع شده و ترانس هستند که با جذب روغن در فرآیند سرخ کردن، افزایش می یابد./ح
برچسب ها: سوسیس ، ویتامین سی ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار