شيره خرما اگر اصولي و تحت كنترل فرآوري شود سرشار از املاح معدني آهن، كلسيم، فسفر، پتاسيم، منگنز، مس و ويتامين‌هاي A و B است. مصرف آن همراه يك ليوان شير ولرم به هنگام صبحانه باعث فعال‌شدن سلول‌هاي عصبي مغز مي‌شود.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک

به گفته متخصصان آهن شیره خرما با افزايش گلبول‌هاي قرمز خون به رفع كم‌خوني، خستگي و رخوت كمك مي‌كند. كلسيم آن براي تقويت استخوان‌ها مفيد است و مصرف كم آن به خانم‌هاي يائسه و كودكان در حال رشد توصيه مي‌شود. شيره خرما مي‌تواند سموم را از كبد دفع كند و ناراحتي‌هاي گوارشي را بهبود بخشد.

خوب است بدانيد به دليل آن‌كه 75 درصد شيره خرما حاوي مواد قندي است، همانند شيره انگور كالري بسيار بالايي دارد و مصرف زياد آن در افراد كم‌تحرك، باعث چاقي مفرط مي‌شود و براي بيماران مبتلا به ديابت محدوديت مصرف دارد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.