به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ؛دكتر اصغر رمضاني در گفتوگو با خبرنگاران ـ اظهار كرد: يكي از دلايل افزايش بيماريهاي قلبي، افزايش برخي بيماريهاي عفوني و ويروسي است. با اينكه با پيشرفت بهداشت، بيماريهايي چون سل كاهش يافتهاند ولي بيماريهايي مانند هپاتيت و ايدز در حال افزايش هستند. سمومي كه ويروسهاي عامل اين بيماريها در بدن ايجاد ميكنند ميتواند روي عضله قلب تأثيرگذاشته و مشكلات زيادي ايجاد كند.
وي تصريح كرد: كم تحركي، غذاهاي نامناسب و جمعيت زياد از ديگر عوامل ايجاد بيماريهاي قلبي است. غذاهايي كه امروزه استفاده ميشوند به ويژه غذاهاي آماده و افزودنيهايي كه به آنها اضافه ميشود ميتوانند تحريككننده قلب باشند.
اين جراح قلب گفت: بيماريهاي قلبي در جنسيت مرد بيشتر ديده ميشود ولي زنان نيز پس از يائسگي به اندازه مردان در خطر ابتلا به اين بيماريها قرار دارند. در اين دوره با كاهش هورمونهاي زنانه، فاكتوري كه موجب رسوبگذاري در عروق قلب ميشود در زنان نيز مانند مردان فعال شده و ريسك ابتلا به بيماريهاي قلبي به يك اندازه ميشود.
رمضاني اضافه كرد: ميانگين سني ابتلا به بيماريهاي قلبي در حال حاضر 50 سال است كه اين سن رو به كاهش است و در برخي جوانان نيز مشكلات قلبي ديده ميشود./س