يك مرد كرماني با فروش خانه‌اي كه در رهن بانك بود، اقدام به كلاهبرداري كرد.

 به گزارش گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري شوک ، سرهنگ پوررضاقلي رئيس پليس آگاهي كرمان در تشريح اين خبر گفت: در 28 فروردين ماه سال جاري مردي به نام «رحمت‌الله» با ارائه شكايتي به پليس آگاهي مراجعه كرد.  
وي گفت اين فرد در اظهارات خود عنوان كرد كه در سال 81 يك خانه را از مردي به نام «محمد» به قيمت 42 ميليون و 500 هزار با مبايعه‌نامه دستي خريداري كرده است. پس از گذشت چند ماه از خريد ملك، فروشنده از نقل و انتقال قطعي سند به نحوي خودداري كرد تا اين كه از ناحيه يكي از بانك‌هاي دولتي احضاريه‌اي مبني بر تخليه خانه واصل شد.  
رئيس پليس آگاهي كرمان افزود: مالباخته در ادامه اظهارات خود عنوان كرد كه پس از وصول احضاريه بانك، متوجه شده كه پدر فروشنده اقدام به فروش مال غير و ملك در رهن بانك كرده است.  
وي افزود: متهم با گرفتن 50 ميليون تومان وام از بانك، سند ملك را به عنوان ضمانت در رهن بانك قرار داده بود و به علت عدم‌پرداخت تسهيلات، ملك توسط بانك مصادره و توقيف شده است.  
وي با بيان اينكه پس از كسب دستور قضايي متهمان احضار شدند، گفت: براساس دستور قضايي متهمان بايد با حضور در مقر پليس نسبت به سؤالات پليس پاسخگو مي‌شدند اما مراجعه نكرده و حسب دستور قضايي در تيرماه دستگير شدند.  
سرهنگ پوررضاقلي با بيان اينكه در تحقيقات به عمل آمده از «محمد» مشخص شد وي در زمان معامله و تنظيم مبايعه‌نامه به سن قانوني نرسيده بود، گفت: پدر محمد كه مهدي نام دارد در مبايعه‌نامه پسرش را به عنوان فروشنده خانه معرفي و پس از فروش خانه به مالباخته از تحويل سند خودداري مي‌كند و به علت عدم‌پرداخت تسهيلات، خانه توسط بانك توقيف و خريدار مجبور به تخليه مي‌شود.  
وي افزود: متهمان به اتهام فروش مال‌غير و كلاهبرداري به همراه پرونده متشكله در اختيار دادسرا قرار گرفتند.  
زمينگيري قاچاقچيان اسلحه در مرز قصرشيرين  
جانشين فرماندهي مرزباني ناجا از كشف 60 قبضه سلاح غيرمجاز توسط هنگ مرزي قصر شيرين از قاچاقچيان خبر داد.  
سردار احمد گراوند گفت: هم‌اكنون امنيت در مرزهاي كشور به‌طور كامل برقرار است و كوچكترين ترددها زير نظر پليس قرار دارد.  
وي ادامه داد: در همين راستا شب جمعه در عملياتي مرزباني ناجا در هنگ مرزي قصر شيرين در درگيري با اشرار توانست 60 قبضه سلاح غيرمجاز كشف كند.سردار گراوند ادامه داد: در 4 روز گذشته يك تن مواد مخدر در مرزهاي سيستان و بلوچستان و خراسان رضوي كشف شده است./ل 
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار