به گزارش
حوزه دفاعي - امنيتي باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره كل تبليغات دفاعي وزارت دفاع، مراسم بزرگداشت مرحوم حميد قبادي از رزمندگان سلحشور و جانبازان فداكار دفاع مقدس و از مديران توانمند وزارت دفاع كه هفته گذشته بر اثر سانحه رانندگي به لقاءالله پيوست با قرائت پيام وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح برگزار شد.
متن پيام
سردار احمد وحيدي به اين شرح است:
بسمالله الرحمن الرحيم
« درگذشت جانسوز و جانگداز شهيد زنده برادر رزمنده و جانباز حميد قبادي عزيز را به خانواده محترم، همسر و فرزندان و كليه همكاران تسليت عرض مينمايم. برادر عزيزم حميدقبادي از ابتداي شروع جنگ تا پايان آن يك لحظه نسبت به حضور در صحنه دفاع مقدس و دفاع از اسلام عزيز و اطاعت از ولي امر خود درنگ نكرد و در اين راه بارها و بارها مجروح و با تني زخم خورده و التيام نيافته باز سراسيمه خود را به ياران و مدافعان اسلام عزيز رساند . بيشك او هماكنون كنار همرزمان شهيدش عند ربهم يرزقون هستند. از خداوند متعال براي ايشان طلب مغفرت و براي خانواده محترمشان آرزوي صبر و شكيبايي دارم.»
در ادامه اين مراسم سردار سرتيپ پاسدار سيد مجيد ميراحمدي معاون سرمايه انساني وزارت دفاع طي سخناني با اشاره به شخصيت والاي شهيد حميد قبادي گفت: خبر درگذشت شهيد زنده حميد قبادي باعث تألم روحي همه كساني شد كه گوشهاي از عظمت روحي و شخصيت والاي او و همچنين گوشهاي از تلاشها و زحمات بيوقفه و شبانهروزي وي را در راه دفاع از اسلام عزيز شناخته بودند.
وي افزود: يكي از ويژگيهاي حميد عزيز اين بود كه همواره دوست داشت نه از او نامي باشد و نه نشاني . او هيچ علاقهاي نداشت كه كسي از فداكاريها و جانفشانيها، رشادتها و ايثارگريهاي او مطلع باشد. حتي بسياري از اين مسائل را از خانواده خودش هم پنهان ميكرد. وقتي كه روي تخت بيمارستان سالها و ماهها زجر ميكشيد، درد ميكشيد، يكبار كه در حين معالجه فرياد او از شدت درد بلند بود وقتي مادر خودش را بر بالين ديد چهره خود را عوض كرد و لبخند بر لبانش آمد كه نكند، مادر عزيزش از ناراحتيها، سختيها ودشواريهاي او مطلع شود.
سردار ميراحمدي در ادامه گفت: حميد عزيز جزو اولين نيروهاي مردمي بود كه در 5 مهرماه 1359 يعني درست 5 روز بعد از شروع جنگ به همراه پدر بزرگوارش خود را به جبههها رساند و در عمليات بيتالمقدس در اثر اصابت تير دوشكا به شدت مجروح شد. بيش از دو سوم بدن حميد بيش از 3 ماه در گچ بود. بعد ازآنكه بدن نازنين او را از گچ خارج كردند تازه مشكلات او شروع شد مفاصل بدنش بدليل اين مدت طولاني خشك شده بود و همين كه توانست حركت كند با عصا خود را به ميدان جنگ رساند. حميد عزيز از ابتداي جنگ تا انتها تقريباً بجز يكي دو عمليات كه بعضاً مجروح شده بود و يا عمليات فتحالمبين كه حضور نداشت در همه عملياتها حضور برجسته و ممتازي داشت و همواره سختترين و خطرناكترين صحنهها را انتخاب ميكرد.
معاون نيروي انساني وزارت دفاع با بيان اينكه حميد قبادي كلكسيوني از انواع مجروحيتها و زخمها را بر بدن داشت افزود: او كه در سال 1361 در عمليات بيتالمقدس مجروح شد و در سال 64 مجدداً مصدوم شد، در سال 65 مجروح شيميايي شد، بيش از يك هفته بينايي خود را بطور مطلق از دست داد ، آثار مختلفي از شيميايي شدن را در بدن داشت ، در كربلاي 5 مجدداً مجروح شد ، او را در تبريز بستري كردند، نزديك به يك ماه بستري بود با همان لباس بيمارستان و دستان بانداژ شده بيمارستان را ترك كرد و مجدداً خود را به جبهههاي جنگ رساند. در عمليات مرصاد با آنكه تير به پايش اصابت كرده بود و زخمي بود منطقه عملياتي را ترك نكرد و چندين روز با همان وضعيت و تا اطمينان خاطر از موفقيت رزمندگان در منطقه حضور داشت.
وي خاطر نشان كرد: قبادي عزيز ضمن اينكه جزء اولين نفراتي بود كه به جبههها اعزام شد جزء آخرين نفراتي بود كه بعد از پايان جنگ هم حضور داشت و بعد منطقه را ترك كرد اما هيچ ادعايي در مقابل بيش از 100 ماه حضور در جبههها و بيش از 60% جانبازي نداشت.
سردار ميراحمدي در پايان سخنان خود گفت: حقيقتاً او يك شهيد زنده بود. او همانطور كه در پيام وزير دفاع آمده در كنار همرزمان شهيدش بر سر يك سفره است. ولايتمداري و صفاي باطن او و در كلام او مظلوميت و حيا، عفت و اخلاص موج ميزد. وجود او بعنوان يك فرد مخلص و ايثارگر براي همه مثالزدني است. اين مجاهد سفر كرده كتابي در 400 صفحه دارند كه گوشهاي از خاطرات دوران جنگ بيان كرده است. ما براي خانواده معظم ايشان صبر و براي مرحوم حميد قبادي از خداوند متعال علو درجات را مسئلت مينماييم.
انتهاي پيام/ش3