يك حقوقدان گفت: بايد قانون جامعي در قوانين بين‌المللي تدوين شود تا از اين پس هيچ فردي اجازه توهين به اديان الهي را نداشته باشد و در صورت بروز چنين جرمي در دادگاه‌هاي بين المللي محاكمه و مجازات شود.

محمد اديب در گفتگو با خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به فيلم و كاريكاتور موهن منتشر شده و اهانت صريح به اسلام و حضرت محمد(ص) اظهار داشت: موج اعتراضات مردمي از سوي مسلمانان جهان نسبت به اين اقدام غير اخلاقي ادامه دارد و اين در حالي است كه عوامل هتك هرمت به مقدسات اسلام حتي از جهان اسلام عذر خواهي هم نمي‌كنند.

اين حقوقدان ادامه داد: آزادي بيان در مطبوعات و رسانه‌ها در تمام دنيا بايد در چارچوب قوانين بين المللي دنبال شود اما هر از گاهي در گوشه و كنار كشورهاي مدعي دموكراسي شاهد توهين به اسلام و شخصيت پيامبر اعظم(ص) هستيم.

وي با بيان اين كه آمريكا و اسرائيل فقط مدعيان دفاع از حقوق اقليت‌هاي ديني هستند، تصريح كرد: دين اسلام بارها از سوي دولتمردان آمريكا و رژيم غاصب صهيونيسيتي مورد اهانت قرار گرفته و هنوز قرآن سوزي "تري جونز" كشيش متعصب و هتاك از خاطر هيچ يك از مسلمانان محو نشده است.

*  نقض قوانين بين‌المللي از سوي آمريكا و اسرائيل

اديب ادامه داد: ساخت يك اثر موهن بر عليه اسلام و اهانت به پيامبر اعظم(ص) از سوي آمريكا و اسرائيل، نقض آشكار قوانين بين‌المللي است.

وي با انتقاد از اقدام يك نشريه فرانسوي و درج كاريكاتور اهانت آميز به رسول خدا(ص) افزود: فرانسه كشوري است كه بر احترام به حقوق پيروان اديان الهي تاكيد دارد و حتي در كتاب‌هاي حقوقي ‌‌دانشگاهي اين كشور، درسي به نام احترام به اديان در نظر گرفته شده است.

وي در تشريح قوانين بين المللي در اين زمينه پرداخت و افزود: ماده 18 و 19 قوانين حقوقي بين المللي ضمن در نظر گرفتن آزادي بيان در مطبوعات و رسانه ها بر احترام به مقدسات مورد توجه اديان مختلف تاكيد دارد.

* اهانت كنندگان به پيامبر اعظم (ص) مجازات شوند

اديب ادامه داد: در كشوري مثل آمريكا و كانادا كه خود را مهد آزادي و احترام به پيروان ساير اديان الهي مي‌دانند، تنها به شعار بسنده شده و در مقام عمل بارها شاهد هتك حرمت اسلام و مقدسات اسلامي با حمايت مستقيم دولتمردان آنها بوده‌ايم.

اين وكيل پايه يك دادگستري تاكيد كرد: توهين كنندگان به پيامبر اعظم(ص) بايد محاكمه و مجازات شوند.

وي لزوم احترام به اديان الهي را يك ضرورت غير قابل انكار داست و تصريح كرد: مسلمانان هرگز حقوق پيروان ساير اديان الهي را نقض نمي‌كنند و اين مساله بايد در تمام جهان به صورت يك طرح جهاني مورد توجه قرار بگيرد.

اين حقوقدان خاطرنشان كرد: بايد قانون جامعي در قوانين بين المللي تدوين شود تا از اين پس هيچ فردي اجازه توهين به اديان الهي را نداشته باشد و در صورت بروز چنين جرمي در دادگاه‌هاي بين المللي محاكمه و مجازات شود.

"انتهاي پيام"/پ3

برچسب ها: ادیب ، موهن ، فیلم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.