به
گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گيلان، استاندار گیلان
در نشست ستاد توسعه بخش کشاورزی گفت : با پرداخت این تسهیلات به 60 واحد مرغداری
گوشتی ، ظرفیت جوجه ریزی در هر دوره بین یک میلیون تا یک و نیم میلیون قطعه افزایش
می یابد .
کیهان هاشم نیا افزود : با تکمیل واحدهای نیمه تمام تا پایان سال ظرفیت تولید مرغ گوشتی گیلان به بیش از 8 هزار تن در سال افزایش
می یابد .
گفتنی است؛ بر اساس ارزیابی کارشناسان جهاد کشاورزی پیش بینی می شود میزان
تولید مرغ گوشتی در گیلان از 85 هزار تن در حال حاضر به 90 هزار تن تا پایان امسال
برسد./س