به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس علی عوض پور معاون توسعه تجارت خارجی سازمان بازرگانی فارس گفت : 6 ماهه پارسال 370تن انجیر به ارزش يك میلیون و300هزار دلار صادر شدکه این میزان امسال 2 و 3 دهم برابر شده است.
شهرستان استهبان عمده ترین صادر کننده انجیر فارس است .
بیش از80 درصد انجیرخشک استهبان به کشورهایی چون ، مالزی ، چین، سنگاپور ،کره جنوبی ، ژاپن ، فرانسه ، آلمان ، لیبی و هنگ کنگ ، صادر می شود .
امسال 10هزار تن انجیر خشک در شهرستان استهبان برداشت شد ه است.
انجیرستان استهبان 22 هزار هکتار است که 2 و نیم میلیون اصله درخت انجیر دیم دارد.
استهبان ، نخستین و مهم ترین منطقه تولید انجیر جهان محسوب می شود .
98 درصد انجیر استهبان رقم سبز و 2 درصد هم ارقام متی(matti) ، سیاه ، شاه انجیر و رونو (rono) است.
همچنین در استهبان 16واحد فرآوری و بسته بندی انجیر ، محصولاتی نظیر شربت ، مربا ، سرکه ، مسقطی ، بیسکویت ، کیک ، کلوچه و پودر انجیر تولید می کنند که به کشورهای هند ، چین ، ژاپن ، ویتنام ، کره جنوبی و کشورهای حوزه جنوبی خلیج فارس صادر می شود.
" انجیر " میوه ای شیرین ، گوشتدار ، زرد یا بنفش رنگ ، دارای ویتامین A ،B ، C ، قند ، پروتئین ، مواد ازتـه چربی ، آهن ، منگنز و کلسیم است .
شهرستان استهبان در 175 کیلومتری جنوب شرقی شیراز واقع شده است./ب