سودابه سلطان زاده، کارشناس تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: رنگدانه های گیاهی
ویتامین C و ویتامین E مانع از آسیب سلول ها و بافت ها می شوند که می توانند از بروز تغییرات سلول های بد خیم جلوگیری کنند.
وی در ادامه افزود: برگ سبز و زرد میوه های رنگی مانند اسفناج، هویج، مرکبات و انواع میوه ها منبع غنی از ویتامین ها هستند که برای بدن فواید بسیار دارند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: انوع مغزها و غذاهای دریایی نیز از جمله موادی هستند که مصرف بهینه ی آنها موجب ترمیم سلول های بدن می شود.
وی در پایان تصریح کرد: مصرف منابع غذایی مفید به کاهش خطر بروز انواع
سرطان به ویژه سرطان پرستات و روده ی بزرگ منجر می شود./ح