اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مغز ميوه، پوسته سبز ميوه و برگ درخت گردو مصرف دارويي دارند.
وي تصريح کرد: مغز ميوه گردو حاوي انواع ويتامينهايB2, B1, A و انواع مواد معدني نظير كلسيم، فسفر، آهن، منيزيم و گوگرد بوده و خوردن آن ناراحتيهاي عصبي، اضطراب و بيحالي را تسكين ميدهد.
نقشی ادامه داد: برگ درخت گردو و قسمت گوشتدار ميوه نارس آن از مقويهاي تلخ به حساب آمده و اثر تقويت كننده و ضدانگل دارد.
کارشناس مسئول گياهان دارويي سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي يادآور شد: دمكرده يا جوشانده برگ درخت گردو و قسمت گوشتدار ميوه سبز آن در آفت دهان و ورم لوزه توصيه مي شود.
نقشی اظهار داشت: دَمكرده پوسته خارجي و سبز گردو براي اسهال مزمن و يا به عنوان دارويي مقوي در كمخوني به كار ميرود.
وی افزود: جوشانده آن تقويت كننده كبد بوده و برخي اختلالات كبدي همچون ورم كبد و اختلالات مجاري صفراوي را بهبود ميبخشد.
نقشی تاکید کرد: روغن حاصل شده از له شدن مغز ميوه گردو در باز شدن عروق و درمان دردهاي زانو و كتف مفيد است./س