نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل در روز می تواند به کاهش استرسو هضم و جذب غذا کمک کند

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  سنندج ، اسید معده برای هضم غذا حیاتی است و زمانی که فرد تحت تاثیراسترس است ترشح این اسید دچار اختلال می شود اما نوشیدن یک فنجان چای زنجبیل و یک برش لیمو می تواند به ترشح این اسید کمک کند.
زنجبیل حاوی نوعی آنتی اکسیدان خاص و مهم به نام "جینگرول" است که به پاکسازی مواد شیمیایی مضر ناشی از استرس و نگرانی در بدن کمک می کند.
زنجبیل در کاهش التهاب، مقابله با مشکلات تنفسی، کاهش استرس و گردن خون طبیعی در بدن موثر است.
نوشیدن چای برای زنان روشی مناسب برای کاهش انقباضات شکمی ناشی از عادات ماهانه است./س
برچسب ها: زنجبیل ، استرس ، اسید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.