به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،هم اکنون مصرف بيش از حد به مصرف انواع گوشت هاي کبابي از جمله استيک ها، برگرها و مرغ سوخاري، به عامل اصلي آلودگي هوا در کاليفرنياي جنوبي تبديل شده است.
تحقيقات نشان مي دهد، رستوران ها و مراکز تجاري که غذاهاي کبابي ارائه مي دهند، مقدار بسيار زيادي از ذرات آلاينده را به جو وارد مي کنند؛ به صورتي که مقدار اين آلاينده ها بيش از آلودگي موتورهاي ديزلي است.
گازهاي توليد شده از کباب کردن يا باربکيو منبعي نامحدود و قابل توجه از آلاينده ها محسوب مي شوند، که مقدار آن حتي به بيش از 2 برابر سهم همه کاميون هاي ديزلي نيز مي رسد.
درواقع يک کاميون 18 چرخ با طي مسافت 230 کيلومتري دريک آزادراه، ميزان آلودگي برابر با يک باربکيو توليد مي کند.
محققان معتقدند با حذف چربي اضافه از گوشت مي توان ميزان آلودگي رابه طرز چشمگيري کاهش داد./ع ل