به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران به نقل از «انجمن دفاع از قربانیان تروریسم»، به ثمر رسیدن لابی گریها و رشوههای کلانی که برای جلب حمایت پرداخت میکردند را تنها در بستر نگاه ابزاری سیاستمداران آمریکایی در خصوص تروریسم و حقوق بشر ارزیابی میکند و پیشاپیش نتیجه این امر را چیزی جز گسترش تهدید تروریسم و افزایش آمار قربانیان ترور برای جامعه بشری نمیداند.
گاردین در تحلیلی با عنوان «حذف منافقین از فهرست سازمانهای تروریستی یک فریبکاری طعنه آمیز است» این بازی دوگانه را مورد بررسی قرار داده است.
بنا به این تحلیل، لابی بازیهای افراطی منافقین بالاخره نتیجه داد. مقامات رسمی در آمریکا روز جمعه با انتشار سخنانی از تصمیم قریب الوقوع دولت اوباما برای حذف گروهک منافقین از فهرست سازمانهای تروریستی خبر دادند.
منافقین که در ابتدا با هدف براندازی رژیم شاه تشکیل شده بود، بعد از انقلاب مبادرت به ترور رئیس جمهور و نخست وزیر و رئیس دادگستری کرده و در نهایت علیه دولت ایران به پا خواست. گروهک منافقین که عامل ترور چندین دیپلمات و کادر نظامی آمریکایی نیز هست، پس از این اقدامات مقر خود را به فرانسه منتقل کرد و در عراق نیز از طرف دیکتاتور سابق این کشور پایگاهی برای مقابله با مردم ایران به آنها اعطا شد.
منافقین سالها برای حذف از فهرست گروههای تروریستی توطئه چیده و برنامه ریزی کردند. آنان در این راستا توانستند حمایت تعدادی از مقامات جمهوری خواه و دموکرات را نیز برای انجام لابی گری به نمایندگی از این گروه جلب کنند. منافقین به جای پرداخت حق الزحمه لابی گری این مقامها، پاداش افتخاری به مبالغی بین 10 تا 50 هزار دلار برای هر سخنرانی را با هدف انتقاد شدید از دولت اوباما به خاطر رفتار نادرستش در رابطه با قرار گرفتن این گروهک در لیست گروههای تروریستی، پرداخت میکردند.
از جمله کسانیکه از این پولهای مفت به جیب زدهاند، «اد رندل»، «رودی جیولیانی»، «آلن درشوویتز» و «لوئیز فری» هستند. بسیاری از این افراد اعلام کردهاند که علاقه زیادی به پولهایی که جمع کردهاند، ندارند بلکه مدعی هستند که تنها با دیدن رنجهای این افراد در عراق و امیدشان به حل شدن یک بی عدالتی به این حرکت پیوستهاند. البته من مطمئن هستم که گرفتن پول آنها را اذیت هم نمیکند.
اعضای جدا شده و تحلیلگرانی که در خصوص منافقین مینویسند، ادعای این گروهک را مبنی بر کنار گذاشتن تروریسم رد میکنند.
«سیمور هرش»در مقالهای افشاگرانه گزارش داد که تا اواخر سال 2007 نیروهای ویژه آمریکا افراد این گروه را در پایگاهی سری در نوادا آموزش میدادند. این افراد آموزشهایی را در خصوص سلاح و تجهیزات ارتباطاتی و عملیاتهای سیاه میدیدند تا از آنها در فعالیتهای علیه نظام ایران در داخل کشور استفاده کنند.
یک منبع سری اسرائیلی نیز که از وزرای ارشد سابق دولتی و افسر نیروهای دفاعی این رژیم است به نویسنده این تحلیل اطلاع داده که موساد در طی سالها از مجاهدین خلق برای افشای اسناد رسمی دولت ایران و همچنین انجام عملیاتهای خرابکارانه علیه چهرههای کلیدی دولت ایران استفاده کرده است.
منبع اطلاعاتی من و دیگر روزنامه نگاران همگی گزارش دادهاند که منافقین در ترور چهار دانشمند هستهای دست داشتهاند.
حذف نام این گروهک از فهرست سازمانهای تروریستی توسط دولت آمریکا، یک دغلکاری و حقه بازی است. دولت اوباما حتی ادعا نمیکند که منافقین دست از ترور برداشتهاند، زیرا میداند اگر چنین ادعایی کند، درصورتیکه فعالیتهای آنها افشا شود، عواقب این ادعا به خودش بر میگردد. تنها دلیل آمریکا در دفاع از تصمیمش این است که آنها موافقت کردند از کمپ اشرف خارج شوند.
بنابراین ما داریم عنوان گروهی را از فهرست سازمانهای تروریستی حذف میکنیم که هنوز یک گروهک تروریستی است و دلیل ما تنها این است که گروه موافقت کرده از عراق خارج شود. این یک موضع بی اساس و پایه بوده و تنها بر پایه محاسبات سیاسی قرار دارد.
گروهک تروریستی منافقین ابزاری مفید در جنگ پنهان آمریکا و اسرائیل علیه برنامه هستهای ایران است. این گروه در واقع عامل یا نماینده ماست؛ درست مانند منافقین افغان در افغانستان که جنگ کثیفی را برای آمریکا علیه شوروی صورت دادند.
«آلن درشوویتز»(حامی منافقین) این طور استدلال میکند که منافقین باید از فهرست سازمانهای تروریستی حذف شوند نه به خاطر اینکه دیگر تروریست نیستند بلکه به این دلیل که با آمریکا در انجام فعالیتهای سری علیه ایران همکاری کردهاند. پس به زبان سادهتر میتوان گفت: ممکن است منافقین تروریست باشند اما آنها تروریستهای ما هستند.
این اقدام دولت اوباما درست مانند دیگر سیاستهای ضد تروریستی وی مانند ترورهای هدفمند و حملات هواپیماهای بی سرنشین، تماماً ادعاهای سابق او را مبنی بر محکوم دانستن نقض اصول قانون اساسی رد میکند و بنابراین زدن مهر تایید بر منافقین بار دیگر عدم تعهد وی را به دیپلماسی و مذاکره به عنوان راه حلی برای حل مناقشات بینالمللی ثابت میکند.
انجمن دفاع از قربانیان تروریسم با توجه به شدت تنفر مردم جامعه ایران بویژه قربانیان ترور از این گروهک و صف آرایی تمام عیار فرقه تروریستی مجاهدین خلق در مقابل جامعه ایرانی (از ترور شخصیتهای سیاسی مذهبی گرفته تا ترور شهروندان عادی، از مزدوری این گروهک در طول جنگ تحمیلی گرفته تا نقش جاسوسی در مقابله با برنامه صلح آمیز هستهای جمهوری اسلامی و ...) انزجار خویش را از این بازی دوگانه در خصوص تروریسم از جانب دولت اوباما اعلام داشته و هرگونه حمایت از این گروهک را محکوم میکند.
انتهای پیام/
پ2