وی اظهار داشت: مشکل اصلی این است که وضعیت تولید و مصرف را نمی توانیم ساماندی کنیم و در یک دوره جوجه ریزی بالاتر از مصرف است و در دوره دیگر به دلیل کمبود نهاده ها با افت تولید مواجه می شویم.
وی عنوان کرد: این شرایط را با کنترل های دولتی در امور خاص می توان ساماندهی کرد و باید به عنوان نمونه برنامه زمانبندی جوجه ریزی در استان مشخص و بررسی شود که مرغدار چقدر تولید کند.
وی به سهمیه بندی دان اشاره و اضافه کرد: نتوانستیم نیاز را تامین کنیم و بخشی از این مشکل ناشی از نداشتن اطلاعات تولید است.
اورسجی افزود: شرکت پشتیبانی امور دام باید حمایتهای اصولی تر داشته باشد و اکنون بسیاری از قراردادها با مرغداران یکطرفه بوده و متناسب با شرایط مرغدار نیست.
وی افزود: باید ضریب و نیاز مصرف مردم را بدانیم و در این زمینه برنامه ریزی داشته باشیم و با ارائه طرح های مناسب از تولیدکنندگان حمایت کنیم.
وی تعداد اعضای اتحادیه شرکتهای تعاونی مرغداری گوشتی و صنایع وابسته گلستان را 125 نفر اعلام کرد و گفت: میانگین تولید حدود چهار میلیون قطعه جوجه ریزی است./س