برگزاری دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، و گستردگی این اتفاق در این دوره و حساسیت های منطقه ای و جهاني باعث شده است تا رسانه های خارجی نسبت به این رویداد فرهنگی بیش از هر زمانی حساس تر شوند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، توسعه ابعاد برگزاری این جشنواره در 80 منطقه مرزی در 16 استان کشور و برگزاری همزمان آن در 9 کشورجهان شامل: کره شمالی، لبنان، ترکیه، هند، مالزی، بوسنی هرزگوین، ارمنستان، کنیا و فلسطین(غزه) نگاه بسیاری از رسانه ها و سیاسیون را به این رویداد جلب کرده است.

واشنگتن پست به عنوان یکی از پرتیراژترین روزنامه های جهان، در گزارشی به صورت مفصل درباره جشنواره های هنر مقاومت که در ایران در حال برگزاری است، و به صورت خاص جشنواره فیلم مقاومت، مطالبی را منتشر کرده است. در این گزارش که با مقدمه ای درباره برگزاری جشنواره هنر مقاومت در اصفهان آغاز می شود، موضع گیری های تند این روزنامه آمریکایی درباره سیاست های ایران به چشم می خورد. در این گزارش که در حوزه فرهنگ و هنر خاورمیانه منتشر شده است و به معرفی جشنواره های مقاومت دنیا می پردازد، نویسنده مطلب دربارهء موضع ایران در قبال سوریه چند پاراگراف نوشته و به نقد عملکرد ایران پرداخته است.

فایننشال تایمز نیز از دیگر رسانه های پرتیراژ و معروف جهان، در گزارشی مشابه جشنواره فیلم مقاومت را معرفی کرده است. این روزنامه نیز با اشاره به برگزاری جشنواره موسیقی، تئاتر و هنر مقاومت، به معرفی سخنرانی های مختلف و میهمانان جشنواره هنر مقاومت پرداخته است و همچون روزنامه واشنگتن پست به بیان مواضع سیاسی آمریکا اشاره کرده است. این روزنامه با معرفی جشنواره فیلم مقاومت به جانبداری ایران از فلسطین و لبنان اشاره کرده و از آن انتقاد کرده است.

این در حالی است که یکی از روزنامه های اصلی رژیم صهیونیستی در آستانه برگزاری دوازدهمین جشنواره بین الملل فیلم مقاومت که قرار است مهرماه در ایران و همزمان در 9 کشور جهان برگزار شود گزارش انتقادی شدیدالحن و تندی علیه این جشنواره منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم مقاومت، انقلاب و دفاع مقدس؛ روزنامه اسرائیلی "دزاینفوس" از روزنامه های اصلی رژیم صهیونیستی که به زبان فرانسه منتشر می شود، در گزارشی جانبدارانه بسیاربلندی به قلم"هلن کلر لیند" به انتقاد از برگزاری جشنواره دوازدهم فیلم مقاومت پرداخته است.

بر پایه این گزارش؛ عنوان این مطلب "خودستایی و نفرت" است و با مطالبی چون "جشنواره ای برای نفرت از یهودی های و اسرائیلی ها" این گزارش آغاز شده است. " فیلم در خدمت تلقین و نفرت ضد یهودی" بخش دیگری از این نوشتار است. این نشریه جشنواره بین المللی فیلم مقاومت را جشنواره ای ضد اسرائیلی و سیاسی عنوان کرده است که سعی در طرفداری از فلسطین، لبنان و سوریه دارد. او جشنواره فیلم مقاومت را به داشتن تم های تروریستی محکوم کرده است. در بخش دیگری از این گزارش، صحبت های محمد خزاعی دبیر جشنواره که به بیان تمامی محورهای اصلی آن پرداخته است آمده. در پایان این گزارش با ذکر این نکته که این جشنواره در کشورهای اسلامی و چند کشور دیگر برگزار می شود دلیل برگزار نشدن آن در کشور مصر را سخنان مرسی رئیس جمهور کشور مصر در اجلاس کشورهای غیر متعهد در تهران و سخنان محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری ایران برشمرده است.

از سوی دیگر بازتاب های گسترده ای را در این دوره جشنواره در رسانه های برون مرزی ایران شاهد هستیم. پرس تی وی، رسانه ای که در بخش های مختلفش به مسائل فرهنگی ایران می پردازد، در گزارش های مختلف به برگزاری جشنواره فیلم مقاومت پرداخته است. در این رسانه اخباری در خصوص معرفی بخش های مختلف جشنوارهء امسال، معرفی هیات داوران جشنواره، معرفی میهمانان خارجی جشنواره دوازدهم و... آمده است.

"تهران تایمز"،"ایران دیلی"،"شبکه سحر"،"خبرآنلاین انگلیسی"،"خبرگزاری تقریب المذاهب"،"ریحانه نیوز"، بخش انگلیسی زبان خبرگزاری"فارس"، روزنامه انگلیسی زبان "ایران نیوز"،"کیهان اینترنشنال"،"اطلاعات انگلیسی"، "رادیوی برون مرزی ایران" و بسیاری از نشریات خارجی زبان دیگر، نیز در گزارش های متفاوتی درباره برگزاری دوره جدید جشنواره فیلم مقاومت منتشر کرده اند./ي2
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار