60 درصد مرغ بدون آنتی بیوتیک شده در گیلان در 5 ماه گذشته به استانهای همجوار صادر شده است.

مدیرکل دامپزشکی گیلان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان گفت: استانهای تهران، البرز، قم، اردبیل، زنجان و قزوین مصرف کننده مرغ بدون آنتی بیوتیک گیلان است.

بشری معافی گفت: 13 میلیون و یکصد هزار کیلوگرم مرغ در 5 ماهه گذشته در گیلان تولید شده است که 724 هزار و 200 کیلوگرم آن بدون مصرف آنتی بیوتیک یا مرغ سبز بوده است.

وی افزود: در این مدت40درصد از مرغ بدون آنتی بیوتیک تولید شده در داخل استان مصرف شده است./ س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.