با شروع تغذيه تكميلي تأكيد مي شود كودك ابتدا از شير مادر تغذيه شود و بعد غذاي كمكي بخورد.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا،‌دكتر احمد رضا فرسار با بيان اين مطلب اظهار داشت:‌ قرار نيست بچه با غذاي كمكي سير شود غذاي كودك تا پايان يك سالگي همان شير مادر است اما بايد كاري كنيم كه بعد از اين زمان،‌كودك آمادگي خوردن از غذاي سفره را پيدا كرده باشد.

وي با بيان اين كه با دادن حجم كم از مواد غذايي مي خواهيم كاري كنيم كه دستگاه گوارش شيرخوار،‌ آهسته با غذاهاي مختلف آشنا شود، توصيه كرد: غذاي بچه با غذاساز يا مخوط كن له نشود بلكه اين كار با پشت قاشق يا چنگال انجام شود تا بچه به خوردن غذاهاي جامد عادت كند و با طعم هاي مختلف آشنا شود.

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تصريح كرد:‌ اگر شير مادر را كم كنيم و كودك را با غذا سير كنيم كودك نمي تواند همه مواد مغذي را از غذاي كمكي كه در اوايل در حد يك يا چند قاشق مربا خوري است تأمين كند.

وي ادامه داد:‌ لازم است اول كودك را با شير مادر تغذيه كرد و بعد بلافاصله غذاي كمكي داده شود حتي غذاي كمكي را نبايد وسط دو وعده شيردهي به كودك داد چون با اين كار معمولا كودك يا شير عده بعدي  را نمي خود يا كم مي خورد در نتيجه ممكن است رشدش مختل شود. /ح
برچسب ها: کودک ، شیرمادر ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار