بیش از 79 هزار تن گوشت مرغ امسال در مازندران تولید و به بازار مصرف تحویل شد .

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با بیان اینکه این مقدار گوشت مرغ تولیدی به ارزش بیش از 404 میلیون تومان بود گفت: با تولید آن 31 درصد نیاز مردم کشور تامین شد .

نگهدار همچنین با اشاره به تولید بیش از 190 میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی در جوجه کشی های استان افزود: از این تعداد 103 میلیون جوجه مربوط به واحدهای مرغ مادر بود که بیش از 920 میلیارد ریال درآمد زایی داشت .

وی از توان مرغداری های استان برای تولید گوشت مرغ به میزان یک میلیون و 800 هزار تن خبر داد و تصریح کرد: با اصلاح نژاد طیور تا پایان امسال 100 هزار تن دیگر به این رقم افزوده می شود .

به گفته وی 10 درصد از گوشت مرغ مورد نیاز سالانه کشور در مازندران تولید می شود./س
برچسب ها: تولید ، مرغ ، مازندران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.