به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان کفیر برای استرس و بیماریهای دستگاه گوارش از جمله اسهال و یبوست مفید است. کفیر مانند ماست و دوغ است اما پروبیوتیک بودنش باعث میشود ارزش غذایی آن از دیگرمواد لبنی بیشتر باشد.
همچنین میکروارگانیسمها و باکتریهای سودمند پروبیوتیک که در کفیر موجود است، بسیاری از مشکلات گوارشی را بهبود می بخشد.
مزیت کفیر به دوغ و ماست، پروبیوتیک بودن آن است که کمک زیادی به بهبود سیستم گوارش و جذب بهتر ویتامینها و موادمعدنی می کند.
البته افرادیکه دچار کمخونی فقر آهن هستند، نباید مواد لبنی را همراه با وعده اصلی غذای خود مصرف کنند تا جذب آهن که هم در گوشت و هم در سبزی و حبوب است مختل نشود./س