بهترین نوشیدنی در مسافرت کفیر است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان کفیر برای استرس و بیماری‌های دستگاه گوارش از جمله اسهال و یبوست مفید است. کفیر مانند ماست و دوغ  است اما پروبیوتیک بودنش باعث می‌شود ارزش غذایی آن از دیگرمواد لبنی بیشتر باشد.
همچنین میکروارگانیسم‌ها و باکتری‌های سودمند پروبیوتیک که در کفیر موجود است،  بسیاری از مشکلات گوارشی را  بهبود می بخشد.
 مزیت کفیر به دوغ و ماست، پروبیوتیک بودن آن است که کمک زیادی به بهبود سیستم گوارش و جذب بهتر ویتامین‌ها و مواد‌معدنی می کند.
البته افرادی‌که دچار کم‌خونی فقر آهن هستند، نباید مواد لبنی را همراه با وعده اصلی غذای خود مصرف کنند تا جذب آهن که هم در گوشت و هم در سبزی  و حبوب است مختل نشود./س
برچسب ها: نوشیدنی ، کفیر ، مسافرت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.