مهم ترین عناوین خبری گروه "اجتماعي" که در روز شنبه منتشر شده است موضوعاتي چون: هیئت 7 نفره ایرانی در سلامت کامل به سر می برند، بهره‌مندی از فضای جدید کارآفرینی در کشور ضرورت دارد، خطوط بی آر تی به مدارس سطح تهران هم می رسد و... است.

مهمترین عناوین روز شنبه گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران به انتخاب سردبیر مجله شبانه به شرح زیر است:

هیئت 7 نفره ایرانی در سلامت کامل به سر می برند


 صبح امروز هیئت 7 نفره ربوده شده هلال احمر برای دومین بار با خانواده هایشان تماس تلفنی برقرار کردند.

توقیف 109 دستگاه وسیله نقلیه / برخورد با بیش از 3 هزار فقره تخلف حادثه ساز

 رئیس پلیس راه شرق استان تهران گفت: طی سه روز تعطیلات اخیر با 3 هزار و 333 فقره تخلف حادثه ساز برخورد اعمال قانون صورت گرفت.

بهره‌مندی از فضای جدید کارآفرینی در کشور ضرورت دارد
 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در طی سال‌های اخیر در بخش کار آفرینی اقدامات خوبی از سوی دولت صورت گرفته که باید از برکات این فضای جدید در بخش‌های مختلف بهره‌مند شویم.

4 هزار و 320 نفر حادثه دیده در طرح کاهش غریق
 سخنگوی امداد و نجات هلال احمر از 4 هزار و 230 نفر حادثه دیده در طرح کاهش غریق استانهای مازندران گیلان و گلستان خبر داد.

زلزله ورزقان را لرزاند

 سخنگوی امداد و نجات هلال احمر از زلزله 2.6 ریشتری که امروز ساعت 15:30 دقیقه رخ داد خبر داد.

فاصله بین ایستگاه های اتوبوس استاندارد سازی می شود


 به منظور تسریع و تسهیل در دسترسی شهروندان به شبکه حمل و نقل عمومی مسافت بین ایستگاه های اتوبوس در شمال تهران ساماندهی و استاندارد سازی می شود.

خطوط بی آر تی به مدارس سطح تهران هم می رسد
 معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 3 گفت: همزمان با شروع فصل مهر و آغاز سال تحصیلی جدید خطوط BRT خیابان ولیعصر (عج) نوسازی و بهسازی شد.

برگزاری گشت های سیار برای طرح بازگشایی مدارس
 رئیس تعزیرات استان تهران گفت: برای طرح بازگشایی مدارس 2 شعبه جهت رسیدگی به تخلفات مربوطه و 4 تیم گشت سیار تشکیل و برگزار کرده ایم.

آغاز توزیع 2.5 میلیون قبوض نوسازی، مشاغل و بهای خدمات مدیریت پسماند در شهر تهران معاون مالی و اداری شهرداری تهران از توزیع قبوض عوارض شهری خبر داد و گفت: این قبوض به تدریج به املاک شهر تهران رسیده و شهروندان تهرانی تا پایان سال مهلت دارند تا عوارض خود را پرداخت کنند.

امروز هوای تهران ناسالم است
 میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از دو و نیم میکرون فراتر از حد مجاز بوده و در شرایط ناسالم قرار دارد.

تصادف اتوبوس با پراید با 3 کشته و 2 مجروح
رئیس پلیس راههای کنترل کشور گفت: صبح امروز ساعت 6:15 در آزادراه تهران قم پس از برخورد پراید با اتوبوس 3 تن کشته و 2 تن مجروح شدند.

مزاحمت تلفنی دلیل قتل قهرمان کشوری
 مزاحمت تلفنی مهرداد محمد امینی قهرمان دوچرخه‌سواری کشور بهانه قتل در کرج شد.

قاچاق سوخت در ایران ماندنی شد


 سرپرست اداره کل تعزیرات استان فارس گفت: با توجه به پرونده ارسالی به تعزیرات مبنی بر قاچاق گازوئیل متهم پرونده رسیدگی به رای نهایی نیز صادر گردید.
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار