گشنیز از گیاهانی است كه همه بخشهای آن در آشپزی و طب سنتی استفاده می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  همدان ؛ پودر گشنیز میكروب‌كش بوده و برای مبتلایان به بیماری‌های گوارشی مانند اسهال‌ خونی و تیفویید مفید است.
تخم گشنیز دارای مقادیر قابل توجهی كلسیم و ویتامین‌های A و C است كه باعث تقویت بدن می‌شود.
تخم گشنیزبا عطر خوش‌ از معطركننده‌های ترشی است.
باید توجه داشت كه مصرف بیش از حد تخم گشنیز موجب بی‌حسی و گیجی می‌شود ./س
برچسب ها: گشنیز ، ادویه ، میکروب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.