میرزا قاسمی؛ یکی از غذاهای خوشمزه محلی گیلانی است که به دلیل استفاده از سیر در طبخ آن از خواص دارویی هم برخوردار است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گيلان  میرزا قاسمی با بادمجان کبابی شده، سیر محلی، گوجه فرنگی تازه و تخم مرغ پخته می شود و با طعم لذیذ خود طرفداران بسیاری میان گردشگران و مسافران دارد به گونه ای که در منوی غذای تمام رستورانهای استان گنجانیده شده و به همراه  برنج محلی و یا نان مصرف می شود.
این غذا با داشتن سیر فراوان از خواص دارویی برخوردار  است و در تسکین دردهای رماتیسمی و مفاصل اثر بخش است ./س

برچسب ها: غذا ، محلی ، گیلان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.