اسدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود: این محصول در 210 قطعه زیر یك هكتاری، هشت مزرعه بین یك تا دو هكتار و یك زمین دو هكتاری كشت می شود.
وی بیان كرد: این محصول بیشتر در شهرستان های اراك، خمین، محلات، دلیجان و تفرش كشت می شود كه دارای اقلیمی خشك، نیمه بیابانی و آفتابگیر هستند.
اسدی خاطر نشان كرد: زعفران از جمله گیاهان دارویی حساس در مقابل ورزش بادهای سرد است كه باید در مناطق نسبتا گرم و خشك كاشته شود.
وی ادامه داد: هم اكنون شاغلان این بخش 224 نفر هستند كه كار كاشت، داشت و برداشت زعفران را در استان انجام می دهند.
كارشناس باغبانی جهاد كشاورزی استان مركزی اضافه كرد: متوسط تولید این محصول در هر هكتار سه و نیم كیلوگرم است .
سال گذشته بیش از 203 كیلوگرم زعفران در استان مرکزی تولید شده است./ع