به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ ذرت به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی ویتامین ب 12 و فولیک اسید برای مبتلایان به کم خونی فقر آهن مفید است. ذرت یک منبع غنی اسید فرولیک است که خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. بعلاوه در ذرت پخته مقدار
اسیدفرولیک و در نتیجه خاصیت
آنتی اکسیدانی آن بیشتر است.
میزان
بالای فیبرذرت مطمئناً نقش پیشگیری از بیماری مزمن گوارشی مانند یبوست و
هموروئید و به علاوه آنتی اکسیدانهای
موجود در ذرت همچنین به عنوان عامل ضد سرطان و پیشگیری کننده آلزایمر عمل
می کنند
خواص موجود در دانه ذرت:
▪ تیامین موجود در آن، به سوخت و ساز کربوهیدرات بدن کمک می کند.
▪ فیبر غیرقابل حل در ذرت، ناراحتی های گوارشی مانند یبوست و بواسیر را برطرف می کند.
▪ برای افراد مبتلا به کم خونی مصرف ذرت مفید است.
▪ منبع اسیدفولیک، ویتامین های ECB5B1 منیزیم و فسفر است.
▪ روغن ذرت منبع عالی اسیدلینولیک است که برای پوست بسیار مفید است.
▪ برای رفع ناراحتی و جوش های پوستی، آرد ذرت را روی محل بمالید.
روغن های اشباع نشده موجود در ذرت برای کسانی که دارای رژیمهای غذایی و خصوصا ناراحتیهای افزونی
کلسترول هستند، بسیار مفید است.
نکته : مهمترین خواص ذرت که تا کنون شناخته شده اند شامل کنترل دیابت، پیشگیری از
مشکلات و ناراحتی های قلبی، کاهش فشار خون و نیز پیشگیری از بروز نارسایی
های عصبی مادرزادی هستند.
/عط