به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، راضيه نجات زاده، کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب گفت: در حجم بالای فیبر در سویا، با کمک به عمل دفع در بدن و مقابله با یبوست، علاوه بر کاهش خطر ابتلا به سرطان روده، در پایین امدن میزان کلسترول خون نیز موثر است.
راضيه نجات زاده با تاکید بر مصرف شیر سویا برای افرادی که قادر به تحمل لاکتوز موجود در شیر گاو نیستند، اظهار کرد: مقایسه ی شیر گاو با شیر سویا به دلیل ساختار متفاوت آن ها صحیح نبوده و تنها شباهت این محلول، رنگ شیری آن است که البته کمی از شیر گاو کدرتر است.
وی اضافه کرد: شیر گاو دارای پروتئین مناسب و میزان کلسیم بالایی است که در شیر سویا وجود ندارد.
این کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ادامه داد: شیر سویا با کمک به عمل جذب کلسیم، در کنار شیر گاو می تواند ماده موثری برای پیشگیری از پوکی استخوان، به ویژه در خانم های میانسال محسوب شود.
نجات زاده یادآور شد: پوكي استخوان بيماري خاموشی است که در دراز مدت خود را نشان می دهد و فرد هنگامی متوجه بیماری خود می شود که امکان درمان برای آن وجود ندارد./ح