مدیر امور استان‌های باشگاه خبرنگاران گفت: توسعه در کشور بدون حضور رسانه‌ها موفق نخواهد شد.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، حجت ستایش‌نیا در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره ملی شهرنگار در این خصوص اظهارکرد: شهر مشهد به عنوان شهر بین‌المللی نیاز به برگزاری چنین جشنواره‌ای برای ارتقای خدمت‌رسانی، رفاه و آسایش داشت.

وی افزود: افرادی که در مشهد حضور می‌یابند فقط ایرانی نیستند و از کشورهای دیگر در این شهر حضور می‌یابند از همین رو نیاز است روندی ایجاد شود تا توانمندی‌های این شهر بزرگ به همگان شناسانده شود.

ستایش‌نیا تصریح کرد: توسعه در خدمات و مدیریت شهری نیازمند یک اطلاع‌رسانی قوی است تا بتواند این موفقیت را به همگان برساند.

وی در خصوص سطح این جشنواره عنوان کرد: مقدار و فراوانی آثار را ندیدم اما چیزی که کاملا در این جشنواره مشهود است دیدن توسعه مدیریت شهری است که به رفاه مردم کمک می‌کند البته باید بدانیم که در این جشنواره نقش اصلی را رسانه‌ها انجام می‌دهند که با اطلاع‌رسانی خود مردم را ترغیب به آشنایی با فعالیت‌های شهری می‌کنند.

مدیر امور استان‌های باشگاه خبرنگاران  در خصوص نقاط قوت و ضعف این جشنواره تصریح کرد: از نقاط قوت و بارز این جشنواره این است که مسوولین اجازه دادند رسانه‌ها این توانمندی‌ها را نشان دهند و دیدگاه انتقادی این رسانه‌ها را پذیرفتند.

ستایش‌نیا ادامه داد: خوشبختانه افرادی که دراین جشنواره حاضر شدند افراد توانمندی بودندکه آگاهانه انتخاب شده بودند که امیدوارم شهرداری مشهد با استفاده از این اطلاعات در رفع معضلات شهری مشهد مقدس برآید/س


برچسب ها: مدیریت ، شهری ، نیازمند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.