سخنگوي کميسيون اقتصادي مجلس با اشاره به راه‌اندازي بورس ارز گفت: بورس ارز مانع از افرايش جهشي قيمت ارز خواهد شد.

محمد عليپور نماينده مردم ماكو ، چالدران، شوط و پلدشت در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران درباره راه‌اندازي بورس ارز در کشور گفت: با توجه به محدوديت ارزي که در کشور وجود دارد، تامين ارز مورد نياز اقشار مختلف در کشور بايد از محلي تامين شود که بهتر است از طريق بورس و با حذف دلالان صورت گيرد.

وي در ادامه با بيان اينکه راه‌اندازي بورس ارز با در نظر گرفتن ساز و‌ کارهايي از جمله صدور گواهي ارزي به بحث خريد و فروش ارز سامان خواهد داد، افزود: راه‌اندازي بورس ارز از سفته‌بازي‌ها و دلال‌بازي‌ها جلوگيري خواهد کرد و سبب مي‌شود متقاضيان ارز بتوانند ارز مورد نياز خود را از بورس تهيه کنند.

سخنگوي کميسيون اقتصادي مجلس با بيان‌ اينکه پيش‌بيني مي‌شود بورس ارز مانع از افزايش‌ جهشي قيمت ارز شود، اظهار داشت: راه‌اندازي بورس ارز همچنين موجب خواهد شد قيمت ارز در بورس پايين‌تر از نرخ ارز در بازار فعلي باشد.

وي در ادامه با بيان اينکه جزئيات بورس ارز هنوز در کميسيون اقتصادي بررسي نشده است، گفت: قطعا پس از تعطيلات مجلس از رئيس کل بانک مرکزي جهت ارائه گزارش در اين خصوص و سازو‌کارهايي که براي جلوگيري از دلال‌بازي‌ها صورت خواهد گرفت دعوت خواهيم کرد تا ضمن ارائه توضيحات، نقطه نظرات نمايندگان نيز بررسي شود.

گفتني است رئيس کل بانک مرکزي اخيرا با اشاره به عدم تغيير نرخ ارز مرجع از تعيين نرخ جديد آن در بورس ارز کشور خبر داده است.

انتهاي پيام/

برچسب ها: بورس ، ارز ، کمیسیون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار