فرماندار شهرستان کنگاور گفت: در حال حاضر سالانه سه هزار تن گوشت قرمز در شهرستان كنگاور توليد مي شود كه حاصل پرورش 91 هزار راس دام سبك و سنگين توسط دامداران این شهرستان است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

حشمت اله عزیزی گفت: راه اندازي واحد پرواربندي 200 راسي گوساله در روستاي فشخواران، كه با صرف هزينه اي يك ميليارد و600 ميليون ريالي احداث شده و چهارنفر را به كارمشغول كرده، سالانه 50 تن به ظرفيت توليد گوشت قرمزشهرستان كنگاور اضافه مي كند .

وی افزود: احداث اين واحد با بهره گيري از تسهيلات بانکی يك ميليارد و100ميليون ريالي ميسر شده است.

عزیزی در ادامه تصریح کرد: بنا به برنامه هاي پيش بيني شده تولید گوشت قرمزشهرستان تا پايان برنامه پنجم با افزايش 16 درصدي به 3 هزار و 500 تن خواهد رسيد ./س

برچسب ها: تولید ، قرمز ، کنگاور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.